INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

Organizatorii Euro 2016 anunță: "Unele meciuri s-ar putea juca fără spectatori" » Măsuri speciale de frica teroriștilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 14:50

Directorul de organizare al UEFA pentru Euro 2016, Martin Kallen, a dezvăluit pentru Bild ce se va întâmpla în cazul în care vor fi alerte teroriste. Partidele s-ar putea juca fără spectatori.

Kallen a dezvăluit că organizatorii Euro-2016 sunt în strânsă legătură cu serviciile de securitate franceze.

"Siguranţa spectatorilor are prioritate. Dacă un meci va fi în pericol, acesta va fi mutat sau se va disputa fără spectatori. Opţiunea de a fi mutat în alt oraş este destul de mică, deoarece spectatorii nu ar avea timpul necesar pentru a face deplasarea şi pentru a găsi camere de hotel", a afirmat oficialul UEFA.

Euro 2016 se va disputa în Franţa, în perioada 10 iunie - 10 iulie, iar meciul de deschidere va fi Franța - România de la ora 22.00, pe Stade de France din Saint-Denis.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  02 Martie 2016, 19:02

Albania - România se va juca probabil cu mulți spectatori , *** , dar televiziunile vor fi reticente să transmită un meci dintre două selecționate de mâna a 4-a , a 5-a .... Ratingul Eurovision va fi mai scăzut decât un discurs al Noricăi Nicolai în Parlamentul European ... N-a luat cuvântul niciodată , măcar pentru asta trebuie să-i mulțumim *** , că nu ne-a mai făcut de *** în plus , față de prezența ei acolo ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  02 Martie 2016, 17:32

Asat dacă o să mai fie vreun turneu final la vară ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează