INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei, a avut un editorial în L'Equipe: "Înfruntăm terorismul ignorându-l!"

Articolul lui Ovidiu Ioanițoaia publicat într-unul din cele mai importante ziare de sport europene
Articolul lui Ovidiu Ioanițoaia publicat într-unul din cele mai importante ziare de sport europene

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 00:00

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei, a avut ieri un editorial în L'Equipe: "Nu putem să ne oprim viața".

Ieri, la rubrica "Euro văzut de presa străină", primul invitat din L'Equipe a fost Ovidiu Ioanițoaia, cu un editorial la pagina 35. "Presa a susținut că Parisul e în stare de asediu", a titrat directorul Gazetei, care a descoperit altceva lângă Eiffel.

"Am prieteni la București care au refuzat să vină aici de teama atentatelor. Unele publicații au lansat mesaje dramatice, uneori patetice, susținând că Parisul e un oraș militarizat, cu polițiști la fiecare colț de stradă. Nu e adevărat! De când am sosit, nimeni nu m-a controlat pe stradă, nimeni nu m-a întrebat ce fac aici. Am văzut mașini de poliție, dar e normal. Franța își protejează locuitorii", a scris jurnalistul.

Ioanițoaia a explicat cum ar trebui să combatem terorismul: "Îl înfruntăm ignorându-l! Trăind normal. Iar străzile sunt pline de viață aici. Parisul e o mare capitală, un oraș unic, inimitabil, pe care îl iubesc. Vizitez locuri turistice, merg pe stadioane. Aceasta e atitudinea potrivită! Nu putem să ne oprim viața".

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  11 Iunie 2016, 11:11

Oare cam câte commenturi defavorabile vor mai trebui scrise, pt.ca domnul Ioanițoaia să înțeleagă faptul că scrie banalități şi că dânsul nu va putea face saltul pentru a depăşi nivelul mediocrității.Omul a devenit PENIBIL!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paulg40
paulg40  •  11 Iunie 2016, 10:43

Domnule Ioanitoia cu respect dar si cu regret noi cititorii articolelor ne infruntam cu cenzura aici acasa.Ne sunt ignorate cenzurate gandurile sinceritatea a ceea ce simtim.In cazul asta va rog demonstrati ce inseamna o nationala fara naturalizati si cine ne poate impune asta.Apropos de teroristi si de fotbal:nationala franceza fara francezi si terorism inventat!

fan_stiinta
fan_stiinta  •  11 Iunie 2016, 09:55

oare a scris si de actul prezentat de domnul adrian mititelu conform caruia cocosul francezilor e clonat? :| :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează