INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  NAȚIONALĂ

Replica surprinzătoare a lui Răzvan Lucescu atunci când a fost întrebat despre situația lui Chiricheș » Cine crede că va câștiga EURO 2016

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 13:11

Fostul selecţioner Răzvan Lucescu a făcut o evaluare a naţionalei înainte de începutul lui EURO 2016 şi nu exclude un rezultat bun în meciul de deschidere contra Franţei.

A vorbit și despre Vlad Chiricheș, pe care îl vede unul dintre liderii naționalei și a și dat un pronostic cu privire la câștigătoarea turneului final. 

"N-a jucat foarte mult la Napoli, dar a traversat un sezon cu o pregătire tactică extraordinară în Serie A, iar în campania de calificare a naţionalei a fost unul dintre oamenii importanţi.

Nu ne-am remarcat printr-un fotbal spectaculos sau prin goluri numeroase, ci printr-o apărare serioasă. Dacă a avut nişte amicale mai slabe, nu e relevant.

Unul resimte mai mult încărcătura pregătirilor, altul mai puţin, indiferent însă de context Chiricheş rămâne un lider", a zis Răzvan Lucescu pentru GSP.RO. 

  • Cine va triumfa la Euro?
    - Germania. Cred că nemţii vor domina prin mentalitate, valoarea grupului şi experienţa uriaşă la nivel de top.

Citește în această ediție:

Fostul selecţioner Răzvan Lucescu face o evaluare a naţionalei înaintea startului EURO 2016: "Va fi mai greu cu Elveția și Albania pentru noi"

UEFA îl crede slab pe Alibec! Portret surprinzător făcut atacantului Intră în criză! Steliștii se reunesc azi cu un lot insuficient pentru preliminariile europene

REPORTAJ GSP La Galați se repetă scenariul ciudat de la Timișoara: fanii și autoritățile din oraș susțin echipe diferite

Nu rata ponturile din pagina de pariuri! Faci bani cu Gazeta!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  06 Iunie 2016, 19:57

Cum surprinzatoare, copilu lu tati vede fotbalul cu urechile de muzicant. Nu uitati ca a coborat Romania mai mult decat Boc !

plischi
plischi  •  06 Iunie 2016, 16:53
Postat de gazistu pe 06 Iunie 2016, 15:32

mai bine jucam cu Gaman sau Moti in aparare langa Dragos Grigore, ca Chiriches ne face ne-a cam facut surprize dinastea, face 3-4 meciuri bune apoi unul catastrofal!!! nu stiu de ce Radu Stefan de la Lazio nu a fost adus ca fundas stanga si a fost selectionat Steliano Filip...

nu avem niciun fundas central in care sa pui baza. chiriches traverseaza o perioada proasta, moti e lent, dr. grigore n-are fotbal adevarat in ghete la ora actuala, celalalt n-are exp[erienta la acest nivel. pe stanga asa antistelist cum sunt, il preferam pe stangaciul lor decat cei doi opriti de iconitza. ne trebuia si maxim, iar in fata de ce n-o incerca atat cu alibec cat si cu andone. popa nu poate impresiona cu frantzuzii, pe care nu-i sperie viteza adversarului (el neavand alta calitate in joc) si joci cu aliberc un pic retras in dreapta si andone mai in fatza.

plischi
plischi  •  06 Iunie 2016, 16:47

...cum care david? baiatul fiicei mele!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează