INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  UNGARIA - PORTUGALIA 3-3

Ronaldo a făcut legea la conferința de presă de după meci și i-a înfuriat pe jurnaliști!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 23:08

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în egalul din ultima etapă a grupelor de la EURO cu Ungaria, 3-3, meci care a asigurat Portugaliei calificarea de pe locul 3.

Un oficial al UEFA a venit alături de portughez la conferința de presă organizată cu Ronaldo, declarat omul meciului, și le spus jurnaliștilor prezenți că el va pune întrebările și că reprezentanții mass-media nu au voie să pună întrebări.

Inițial, presa a vrut să boicoteze conferința, dar nu s-a mai întâmplat asta, în cele din urmă.

Corespondentul de la Associated Press, Rob Harris, a pus totuși o întrebare, iar răspunsul lui Ronaldo a fost: "Nu eu decid", sugerând că el ar fi răspuns întrebărilor, dar nu e lăsat de UEFA, lucru puțin probabil, după cum spun jurnaliștii, pentru că nu s-a mai întâmplat asta la nicio conferință cu jucătorul declarat omul meciului.

Portughezul a ajuns la conferință după o oră și 20 de minute de la finalul meciului.

Cristiano Ronaldo a mai făcut un gest contra ziariștilor astăzi, după ce la plimbarea pe lângă un lac dinaintea meciului i-a smuls microfonul unui jurnalist și l-a aruncat în apă. (DETALII)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (15)
1639082806410017
Marioara Puscasu  •  23 Iunie 2016, 02:26

PRESA AR TREBUI SA BOICOTEZE CAMPIONATUL RUROPEAN. SUPORTERII AR TREBUI SA FACA LA FEL. UEFA SI FIFA AU ATINS CULMEA NESIMTIRII.NU VA MAI MIRATI DE DECLINUL FOTBALULUI ROMANESC.FRF SE CLADESTE DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA UEFA SI FIFA ADICA TOTUL PENTRU CASTIGUL PERSONAL. ADIO SPORT ADIO FAIR PLAY .

961552927198346
Ticu Ursache  •  25 Iunie 2016, 08:53

Ronaldo uita ca fotbalul este un spectacol pentru public. Ca este cel mai popular si cand esti nr 1 sau 2 nu prea te mai bucuri de viata personala. Publicitatea, presa i-au bagat sute de milioane lui ronaldo in buzunare el el ii trateaza cu dispret? Exista o scara care te urca dar si una care te coboara. Rezultatele proaste de la CE l-au adus in starea asta, neputinta l-a adus ca pe un disperat sa se agate in frustrarea lui ba de arbitri ba de reporteri, spectatori uitand ca n-a fost in stare sa marcheze in ditamai halaul de 7 m nici de la 11 m. L-am admirat atunci cand era nr 1, cand era un model de comportament dar acum a dat-o in bara de tot. Pot sa-l dau model copilului meu pe acest salbatic? Neputinta la adus la disperare. Sa nu-l aduca la nebunie...

1025730040838409
Thompson Danny  •  24 Iunie 2016, 21:59

Cine poate "oase roade" ! Romanica cu toti fotbalisti din toate timpurile adunati nu ar putea urca la valoarea portughezului , sa fim sinceri , ori NR. 1 sau 2 , schimb de pozitie cu Mesi , ce importanta are ? PORTUGHEZUL este vedeta si nu nea Puiu sau Zavoranca , Dragusanca .... "Vedetele" numite de voi sint persoanele cocalare care sau facut remarcate la ROMAnia prin scandaluri , tepe , tunuri sau distrugeri de casnicii ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează