INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SELECȚIE

S-a făcut cel mai prost prim "11" de la EURO 2016 » Nici un român nominalizat :) Cum arată echipa ta?

Rooney și Hart au prins amândoi echipa fotbaliștilor mediocri de la EURO 2016
Rooney și Hart au prins amândoi echipa fotbaliștilor mediocri de la EURO 2016

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 19:02

Deși ne-am făcut de râs cu Albania, scor 0-1, și am fost eliminați rușinos de la EURO 2016, nu figurăm cu nici un jucător în cel mai prost prim "11" posibil de la EURO 2016.

Cu o zi înainte de debutul sferturilor de finală, site-ul 101greatgoals.com a gândit un prim "11" cu cei mai slabi jucători care au evoluat la competiția din Franța.

Surprinzător, nici un român nu a fost selecționat. În schimb, în echipă figurează mai mulți jucători englezi, inclusiv antrenorul.

Iată cum arată echipa:

Hart (Anglia) - Ramos (Spania), Ignashevich (Rusia), Dragovic (Austria) - Wilshere (Anglia), Turan (Turcia), Sterling (Anglia), Rooney (Anglia) - Seferovic (Elveția), Ibrahimovic (Suedia), Kane (Anglia)
Antrenor: Roy Hodgson

Deși la prima vedere pare o echipă puternică, ce are multe vedete, acești jucători au fost cei care au dezamăgit cel mai mult la EURO 2016. Prin urmare, lansăm provocarea mai departe: cum arată cel mai slab "11" al tău?

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ge0x
ge0x  •  30 Iunie 2016, 01:56

Suntem slabi, da macar astia suntem..nu suntem vedete gen ibra, rooney, sterling, kane, etc..care s au facut de ras..si antrenorul angliei e mai slab decat iordanescu..in primul rand anglia nu poate juca 4 3 3..si in al doilea rand pacat de rooney care accepta sa joace orice, numai atacant nu..cand facea senzatie la manutd juca varf si asta si e postul lui..ce vardy sau h.kane... anglia cu un 4 1 4 1 cu rooney varf elimina islanda..plus asa imi iesea si mie biletul :)))

para.para
para.para  •  30 Iunie 2016, 00:43

La cum au jucat impresariatii *** ligii 1, n-au loc nici in echipa asta. Noroc ca-i ridica in slavi hartia sportiva de Dambovita.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  29 Iunie 2016, 19:43

si de ce ma rog seferovici si nu keseru

Vezi toate comentariile (8)
Comentează