INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ȚARA GALILOR

Salt colosal » Țara Galilor va urca pe locul 4 în lume! Naționala lui Bale a urcat incredibil în ultimii 4 ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 14:59

Țara Galilor poate face un salt incredibil pînă pe locul 4 în clasamentul FIFA Coca-Cola dacă va cîștiga acasă, duminică, și meciul cu Israel.

Mai mult, formația lui Gareth Bale speră să treacă de Germania și Belgia pînă la finalul preliminariilor. Aflată acum pe a 9-a poziție, "naționala" lui Bale se afla în urmă cu doar 4 ani pe locul 117 în lume!

Țara Galilor s-a calificat pînă în momentul de față o singură dată la un turneu final, Campionatul Mondial din 1958, unde au atins faza sferturilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
arahnomania
arahnomania  •  05 Septembrie 2015, 19:32

De fapt, clasamentul asta e facut sa se simta bine si unele echipe foarte slabe, cum e si Romania. Ai bulan sau adversari slabi o perioada, pac urci in clasamentul Coca... =))

alexbarosanu
alexbarosanu  •  05 Septembrie 2015, 17:49

hahahahahah! tara galilor pe locul 4! hahahahah! ma ce o fi cu clasamentul asta??? cred ca se refera la cele mai proaste ca nu prea vad sa bata pe germania argentina ,mexic sau mai stiu eu care din astea de traditie! inseamna ca feroe daca bate si pe malta si pe andora sau luxemburg trece pe primul loc! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează