INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ȚARA GALILOR - BELGIA 3-1

Scene incredibile după Țara Galilor - Belgia! Bătaie la vestiare: "Eram nevoit să fac asta pentru a nu distruge tot"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 09:12

Marca anunță că la finalul meciului dintre Țara Galilor și Belgia, scor 3-1, selecționerul Belgiei, Marc Wilmots, s-a luat la bătaie în vestiar cu goalkeeperul Thibaut Courtois.

Presa spaniolă susține că cei doi au fost potoliți cu greu, însă nu înainte să-și împartă niște lovituri. Câteva minute mai târziu, portarul lui Chelsea a ieșit la zona mixtă și l-a desființat pe Wilmots.

"Am făcut aceleași greșeli tactice precum în meciul cu Italia. Eram nevoit să spun asta pentru a nu distruge tot. Am început bine meciul, dar apoi am cedat jocul.

Și în vestiar mi-am spus punctul de vedere. E cea mai mare dezamăgire din cariera mea, chiar dacă am pierdut și o finală de Champions League", a zis Courtois conform Marca.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
montgomerry
montgomerry  •  02 Iulie 2016, 19:59

Ce inseamna sa ai jucatori exceptionali,dar si un antrenor submediocru. Imi pare rau pentru belgieni,chiar meritau mai mult,dar la ce antrenor au, era normal sa se intample dezastrul.Apropo despre generatia de aur, au facut nunta dupa calificarea in sferturi la CM'94,iar pe mediocrul de Iordanescu l-au desemnat antrenorul secolului!?!. In timp ce fotbalistii belgieni chiar sufera,pentru ca isi dau seama ce oportunitate au scapat printre degete.

talpaiadului
talpaiadului  •  02 Iulie 2016, 19:34
Postat de plischi pe 02 Iulie 2016, 15:02

belgia este o gasca multicontinentala, in vreme ce galezii fac parte din acelasi brexit, de-acolo a iesit legatura de spirit din jocul lor. credeti ca la francezi nu este oarecum la fel?! nici toti germanii nu sunt "nemti-nemti", dar sunt nascuti pe-acolo chiar daca au culoarea mai cafenie.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Iulie 2016, 17:39
Postat de andrei.33 pe 02 Iulie 2016, 12:47

Oricine castiga e ok pt mine atata vreme cat nu e Franta. Nu pot sa-i sufar. Selectionata tarilor Africii. Daca-i scot islandezii ar fi genial dar si o finala pierduta in lacrimi e in regula.

Viata le echilibreaza. Te-ai bucurat anul asta cu Realul, trebuie sa vina si indispozitia cu Franta castigatoare a Euro!:)))))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează