INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA

Selecționerul Franței a comis-o înainte de Euro! Avea în atenție un jucător care evoluează pentru o altă națională

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 14:02

Didier Deschamps s-a arătat încântat de forma lui Kalidou Koulibaly, rivalul de pe post al lui Vlad Chiricheș de la Napoli. Selecționerul Franței l-a urmărit atent pe acesta și chiar a făcut un raport despre el, vrând să îl ia la Euro 2016.

Atunci când a fost întrebat despre fotbalistul lui Bilbao, Aymeric Laporte, Deschamps și-a continuat ideea: "Se luptă cu Mathieu de la Barcelona și Koulibaly de la Napoli", a zis Deschamps.

Ce a omis selecționerul Franței e că Koulibaly a jucat pentru naționala de tineret a "cocoșilor galici", însă din 2015 a evoluează pentru naționala Senegalului. Are deja 4 selecții acolo, deci nu mai poate juca pentru Franța.

Franța face parte din Grupa A la Euro 2016 și va juca meciul de deschidere cu România. Din grupă mai fac parte Elveția și Albania.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
923627714363420
Crs Dvd  •  22 Februarie 2016, 17:35

Pai la case mai mici nu se poate intampla pt ca Romania de exemplu nu naturalizeaza.Francezii au senegalezi,algerieni si altii.Nu mai spun de elvetieni sau nemti

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  22 Februarie 2016, 15:54

hehe se intampla si la casele mari :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează