INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA

Și francezii au tensiuni în lot » Benzema a sărit la gâtul lui Deschamps: "A cedat presiunii unei părți rasiste a Franței"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2016 10:08

Dacă în lotul României tensiunile au fost create în mare parte de deciziile neașteptate ale lui Anghel Iordănescu, la francezi tot selecționerul a dinamitat atmosfera.

  • Didier Deschamps nu l-a convocat pe Karim Benzema la Campionatul European ceea ce l-a scos din sărite pe atacant
  • Starul lui Real Madrid în vârstă de 28 de ani l-a criticat dur pe selecționerul Franței pentru decizia luată și spune că rasismul a fost un factor decisiv în neconvocarea sa

"Deschamps a cedat presiunii unei părţi rasiste a Franţei. Nu ştiu dacă este doar decizia lui Didier Deschamps, deoarece mă înţeleg bine cu el, cu preşedintele Federaţiei Franceze şi cu toată lumea. M-au declarat neselecţionabil, e în regulă. Însă pe plan sportiv nu înţeleg de ce, iar pe plan judiciar nu sunt încă judecat şi există prezumţia de nevinovăţie şi în cazul meu", a declarat Benzema pentru Marca.

Benzema este judecat într-un proces de șantaj asupra lui Mathieu Valbuena. Vârful lui Real este acuzat că l-ar fi sfătuit pe Valbuena să plătească o sumă de bani unor persoane pentru a nu publica o înregistrare video intimă în care apărea Valbuena.

"În această poveste, singura persoană care ştie ce s-a petrecut, care cunoaşte adevărul, este Valbuena. El a jucat un rol, nu a spus adevărul. Am vrut să-l ajut, nimic mai mult, iar afacerea s-a întors împotriva mea" Karim Benzema

LOTUL FRANȚEI pentru euro

Portari: Hugo Lloris (Spurs), Benoit Costil (Rennes), Steve Mandanda (Marseille)

Fundaşi: Samuel Umtiti (Lyon), Laurent Koscielny (Arsenal), Adil Rami (Sevilla), Patrice Evra (Juventus), Christophe Jallet (Lyon), Luca Digne (PSG), Eliaquim Mangala (Manchester City), Bacary Sagna ((Manchester City)

Mijlocaşi: Moussa Sissoko (Newcastle), Morgan Schneiderlin  (Manchester United), Dimitri Payet (West Ham), Paul Pogba (Juventus), Yohan Cabaye (Crystal Palace), Blaise Matuidi (PSG), Ngolo Kante (Leicester), Kingsley Coman (Bayern Munchen)

Atacanţi: Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Andre-Pierre Gignac (Tigres), Anthony Martial (Manchester United)

România se va duela cu Franțai în meciul de deschidere al EURO 2016, pe 10 iunie. Partida de pe Stade de France din Saint-Denis va începe la ora 22:00, va fi în direct la ProTV, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
896192067117678
Nello Milano  •  01 Iunie 2016, 13:36

CE TUPEU PE ACEST *** ! DUPA CE A SCUIPAT PE IMNUL FRANTEI RESPICTIV PE TOATA GLORIA SI FAIMA CASTIGATA CU MULT SANGE SI SACRIFICII UMANE ACEST *** *** VREA LA EUROPENE .SA ARATE CE ? LA REAL E DEJA UN ...FAS !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  01 Iunie 2016, 11:09

daca s-ar face o echipa a frantei formata din francezi probabil nu ar bate nici selectionata insulelor feroe.

jalabert
jalabert  •  01 Iunie 2016, 11:07

cica rasism in selectionata frantei. bey tot lotul frantei de 22 din meciul cu echipa camerun are 4 jucatori albi din care unul e de origine slava. practic nationala frantei este una africana. nu inteleg de ce nu joaca in cupa africii ca s-ar integra mult mai bine in peisajul de acolo. departe de a fi rasist dar franta chiar nu are jucatori francezi. aia 3-4 amarati pe care ii are sunt jucatori second hand pe la rennes sau din campionatul mexicului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează