INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - RUSIA 4-2

Sistemul defensiv al lui Iordănescu a devenit celebru în vestiarul Franței: "Greu să le dai gol românilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 10:53

Franța traversează o formă foarte bună. A câștigat meciurile cu Olanda (3-2) și Rusia (4-2), însă jucătorii se tem de organizarea defensivă a României.

Kingsley Coman are numai cuvinte de laudă despre echipa lui Anghel Iordănescu, pe care spune că o cunoaște foarte bine:

"Cunoaștem bine România. E o echipă solidă, care a crescut mult în ultimii ani. Avem nevoie de atenție pentru că România poate pune probleme", a zis Kinglsey Coman pentru DigiSport. 

Fundașul lui Real Madrid, Raphael Varane, l-a completat pe mijlocașul lui Bayern Munchen. Și el vorbește frumos despre echipa României: 

"Știm că e o echipă bună care nu primește goluri prea ușor. E clar că ne așteaptă un meci foarte greu. Trebuie să pregătim atent meciul. N-am văzut meciul contra Spaniei, am văzut doar rezultatul". 

Franța - România se va juca pe 10 iunie, de la ora 21:00, în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Martie 2016, 08:47
Postat de caminero pe 30 Martie 2016, 16:59

Păi Coman e de-al nostru după nume, cuman neaoş, iar Varanu e tot din familie, şi o să ne ierte dacă îi scoatem ruda de la pescărie ...

Asemanarea dintre Kingsley Coman si Banii Coman este aceeasi ca intre Petre Roman si camioanele Roman Brasov. Ma rog, ca sa revenim la cei 2 fotbalist (ma rog, ala din Franta mai mult) singurul lor punct comun este culoarea tenului. Cat despre Varan, ii doresc La Multi Ani acolo unde este. Sigur, nu ma refer la Raphael.

caminero
caminero  •  30 Martie 2016, 16:59

Păi Coman e de-al nostru după nume, cuman neaoş, iar Varanu e tot din familie, şi o să ne ierte dacă îi scoatem ruda de la pescărie ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează