INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  OLANDA

Șoc la naționala Olandei! Două superstaruri s-au bătut la antrenament, iar selecționerul recunoaște incidentul

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 09:34

Olanda mai are șanse minime de a evolua la Euro 2016. Are nevoie de o victorie în fața Cehiei, dar și de o înfrîngere a Turciei pe teren propriu cu Islanda, echipă deja calificată.

În acest caz echipa lui Danny Blind ar merge la baraj. Orice punct al turcilor ar lăsa Olanda acasă la un turneu final din 2002 și pînă în prezent.

Toate aceste probleme au creat tensiune la nivelul lotului, iar presa olandeză a scris despre o bătaie între Robin Van Persie și Memphis Depay la antrenamentul premergător meciului cîștigat în Kazahstan, scor 2-1.

"Sînt anumite lucruri și situații pe care unii jucători le gîndesc diferit. A trecut, asta e", a confirmat selecționerul Olandei incidentul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bakunin
bakunin  •  13 Octombrie 2015, 12:20

Cum ce pazesc? pun stelute in comentariile userilor

mdionis
mdionis  •  13 Octombrie 2015, 11:39

"ar lăsa Olanda acasă la un turneu final din 2002 și pînă în prezent" Cine a scris asa ceva are in modevident probleme grave cu limba romana, insa serviciul de corectura si redactia ce anume pazesc?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează