INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ASTRA - WEST HAM, 18/25 AUGUST

Șumudică nu are mari speranțe de la reîntâlnirea cu West Ham: "Ăsta e norocul Astrei!" » Când revine Alibec

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 14:29

Astra va juca în play-off-ul Europa League cu West Ham, echipă pe care a eliminat-o în sezonul trecut în turul trei preliminar din aceeași competiție (4-3 scor general).

Marius Șumudică se așteaptă la un meci mai greu cu actuala echipă a lui West Ham decât cu cea din sezonul trecut.

"Va fi foarte greu, jucăm cu o echipă dificilă. Ăsta e norocul Astrei! Nu ne interesează ce echipe întâlnesc alții. Felicităm Steaua că s-a calificat, să aibă baftă și cu City. West Ham e un adversar foarte dificil. Anul trecut au venit doar cu câțiva titulari pentru că îi interesa meciul cu Arsenal.

Alibec va juca în retur, el s-a întors la antrenamente. Pe lângă lipsa lui Alibec se simte și lipsa lui Șumudică. Când am fost eu la antrenamente am arătat într-un fel. De când nu mai sunt lângă echipă se simte. Există o clauză de reziliere de 150.000 de euro", a declarat Șumudică la Dolcesport.

West Ham a terminat sezonul trecut din Premier League pe locul 7, cu 62 de puncte la două lungimi sub Southampton, care merge direct în grupele Europa League.

"Rar mi-a fost dat să văd o echipă ca FC Copenhaga. Veți vedea unde va ajunge această echipă. Are doi fundași laterali senzaționali. Cred că de la David Silva n-am mai văzut un jucător care să centreze așa bine din alergare. Nu voi fi pe bancă la meciul cu West Ham. Observatorul UEFA de ieri a venit la mine și mi-a zis că pot conduce antrenamentul și după 15 minute mă pot duce la conferința de presă" Marius Șumudică la televiziunea sportro

Meciul tur dintre Astra și West Ham va avea loc pe 18 august, iar returul pe 25 august.

Palmares confruntări între echipele româneşti şi reprezentantele Premier League: 64 meciuri – 13 victorii – 10 remize – 41 infrangeri

Palmares Steaua vs echipele din Anglia: 18 jocuri - 5 victorii - 4 remize - 9 înfrângeri
97/98 Uefa Steaua Bucuresti - FC Aston Villa 2-1 0-2
99/2000 Uefa Steaua Bucuresti - West Ham United 2-0 0-0
03/04 Uefa Southampton FC – Steaua Bucuresti 1-1 0-1
03/04 Uefa Steaua Bucuresti - Liverpool 1-1 0-1
05/06 Uefa Steaua Bucuresti - Middlesbrough FC 1-0 2-4
07/08 UCL Steaua Buc - Arsenal Londra 0-1 1-2
10/11 EL Liverpool - Steaua Bucuresti 4-1 1-1
12/13 EL Steaua – Chelsea Londra 1-0 1-3
13/14 UCL Steaua - Chelsea 0-4 0-1

10/11, EL, FC Timisoara - Manchester City 0-1 / 0-2

CUM ARATĂ TABLOUL DIN PLAY-OFF-UL EUROPA LEAGUE:

ASTRA - WEST HAM
Astana - BATE
Midtjylland - Osmanlispor
Lokomotiva Zagreb - Genk
Dinamo Tbilisi - PAOK
Beitar - St-Etienne
Arouca - Olympiakos
Trencin - Rapid Viena
AEK Larnaca - Liberec
Austria Viena - Rosenborg 
Vojvodina - AZ Alkmaar
Maribor - Qabala
Slavia Praga - Anderlecht
Brondby - Panathinaikos
Gent - Shkendija
Sonderjyske - Sparta Praga
Goteborg - Qarabag
Fenerbahce - Grasshoppers
Krasnodar - Partizani
Istanbul Bașakșehir - Șahtior
Sassuolo - Steaua Roșie
Maccabi Tel-Aviv - Hajduk Split

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
bdgeorge
bdgeorge  •  06 August 2016, 01:07

chiar nu inteleg de ce se vaita? la coeficientul Astrei mai bine nu se putea..plus ca ai eliminat-o deja WH nu a facut mari schimbari in ultimul an si nici niste achizitii extraordinare in vara asta..plus ca nu mai joaca pe Boleyn Ground (nu Upton Park cum multa lume greseste) sau mutat pe stadionul olimpic un teren cu pista am vazut ca jucatorii nu erau foarte fericiti, Payet si Valencia chiar faceau sprinturi pe pista la misto...deci milogule la munca si nu te mai vaita ca ai fost exraordinar de norocos( la munca nu la pariuri am zis )

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 August 2016, 17:20

Cand vorbim despre coeficient UEFA nu exista cuvantul "NOROC". Ca nu e vorba de pariuri aici. O echipa no-name precum aceasta 'canpeoana' de carton Astra e si normal sa fie foarte jos in clasamentul coeficientilor UEFA. Sau probabil e tot vina echipei Steaua ca nu sunt ei capi de serie? Daca era cap de serie pica si el cu un Trencin, Larnaka, etc...pacat ca arbitrii de casa (aia care anulau 3 goluri valabile) si echipele care stateau intr-o anumita pozitie in liga 1 nu au putut sa le transfere pe langa puncte "bonus" si ceva coeficient UEFA. Mare pacat!

1634390060113315
Nutela Mea  •  05 August 2016, 16:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează