INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

Tricolorul proiectat pe Turnul Eiffel » Fanii vor putea alege națiunea în culorile căreia va fi luminat Turnul Eiffel

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 21:23

Organizatorii Campionatului European vin cu o serie de inițiative inedite pe parcursul acestui turneu final, printre care se numără și luminarea Turnului Eiffel în culorile unei echipe alese de suporteri.

În fiecare seară, după ora 22:55, timp de 15 minute, Turnul Eiffel va fi luminat în culorile țării care a primit cea mai mare susținere din partea fanilor, pe rețele de socializare, în decursul zilei respective.

Țara câștigătoare va fi desemnată în urma mesajelor de susținere contabilizate pe Facebook, Twitter și Instagram, care vor conține un hashtag reprezentativ pentru numele țării - de exemplu, #ROU pentru România, informează Le Parisien.

Pe lânga asta, la finalul fiecărui meci, cel mai creativ suporter reperat în tribune va primi titlul de "Suporterul Meciului".

Campionatul European din Franța se va desfășura în perioada 10 iunie - 10 iulie.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close