INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CEL MAI BUN TÂNĂR JUCĂTOR

UEFA a decis cine a fost "Cel mai bun tânăr jucător" de la EURO » Un nou record

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 09:24

După finala EURO 2016, Portugalia - Franţa 1-0, UEFA a decis ca Renato Sanchez să primească trofeul pentru "Cel mai bun tânăr jucător", acordat pentru fotbaliştii născuţi începând cu 1 ianuarie 1994.

Performanţele mijlocaşului de 18 ani i-au impresionat pe observatorii UEFA, conduşi de Ionuţ Lupescu şi Sir Alex Ferguson. Deşi în primele 4 meciuri a început ca rezervă, Renato Sanches a avut prestaţii excelente şi a marcat un gol sferturi, contra Poloniei.

Cumpărat recent de Bayern Munchen, pentru 35 de milioane de euro, Sanches a devenit cel mai tânăr jucător care dispută o finală de EURO, la 18 ani şi 328 de zile.

Pentru acest trofeu, portughezul s-a duelat cu francezul Kingsley Coman şi cu Raphael Guerreiro, colegul din naţionala Portugaliei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dr4qul4
dr4qul4  •  11 Iulie 2016, 15:48

"şi cu Raphael Guerreiro, colegul din naţionala Franţei. " Va rog nu mai puneti *** sa scrie articole sportive. E grea geografia, dar macar dupa nume ar fi trebuit sa-si dea seama ca portugheziiNU sunt francezi. Chiar daca PortuGALIA aduce a ceva din GALIA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  11 Iulie 2016, 13:15

Iannis ? Nimic ? Tocmai s-a transferat la Fiorentina ... De Iannis nimic în articolul ăsta ... Renato Sanchez , Bayern Munchen , Portugalia ... de Iannis nimic ? Azi va fi prezentat de Fiorentina ... Marele Iannis , băiatul Regelui ... Schija machidonă la Firenze ... Iannis Vardinoiannis ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează