INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, DUMINICĂ, 22:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

Un oficial al Stelei e pesimist înaintea meciului cu Albania: "Noi abia am bătut Feroe"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 20:24

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, nu vede cu ochi buni partida României cu Albania și spune că ne va fi foarte greu să ne calificăm mai departe.

"Va fi nevoie de multă muncă să batem Albania. Dacă primul meci ne dădea speranțe, repriza a doua cu Elveția le-a anulat. Poate totuși avem prea mari pretenții. Obiectivul inițial a fost calificarea. Asta ne e valoarea adevărată. Degeaba căutăm soluții. Jucăm contra unora de 50 de milioane, iar noi nu vindem cu 3.

Valoarea apropiată de Albania ne poate ajuta, dar noi abia am bătut Feroe cu 1-0. Tătărușanu a obținut punctul cu Elveția. A fost fără greșeală. I-aș băga și pe Sânmărtean și pe Stanciu în același timp. Vreau să jucăm ofensiv, fie ce-o fi", a declarat Duckadam la radiosport1.ro.

Clasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  19 Iunie 2016, 06:51

Cred ca nationala Romaniei e singura echipa care nu inetreseaza efectiv pe nimeni. O adunatura de manelisti bagati in echipa la ordinul *** din pipera, jucatori extrem de slabi, ultra mediocrii, dovediti penibili fiind aruncati de la oricare echipa au ajuns si mereu intorsi inapoi in blatul romanesc ca niste curci plouate. Ar fi bine sa piarda si sa se intoarca acasa, si asa ne fac de ras mereu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  18 Iunie 2016, 20:48

Pai normal ca abia am batut Feroe, cu fotbalisti de la Steaua, unde castiga doar patronul, nu si jucatorii! :D hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează