INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

Veste proastă pentru naționala României! Magistrații francezi au decis în urmă cu puțin timp

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 16:37

Judecătorii au decis azi să-l scoată de sub control judiciar pe Karim Benzema. Atacantul a avut mari probleme în cazul de șantaj al lui Mathieu Valbuena.

Astfel, jucătorul va putea fi chemat la echipa națională de selecționerul Didier Deschamps. Karim Benzema este cel mai în formă atacant al Franței. 

În acest sezon vârful a înscris de 23 de ori în 24 de prezențe la Real Madrid. Are 81 de selecții la națională, unde a marcat 27 de goluri. 

Franța și România fac parte din grupa A de la Euro 2016. Cele două se vor întâlni chiar în meciul de deschidere. Din grupa A mai fac parte Elveția și Albania.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  20 Februarie 2016, 09:37

EU NU VĂD ABSOLUT NICIO PROBLEMA! ÎN PRIMUL RAND FRANCEZII AU UN LOT FOARTE BUN, AȘA CA ȘI CU BENZEMA IN TEREN LA MECIUL DE DESCHIDERE, DAR ȘI FĂRĂ EL FORȚA FRANTEI NU VA SCĂDEA !! BINE CA NE-AM CALIFICAT, AVÂND ÎN VEDERE CE FOTBAL SE JOACA ÎN LIGA 1!! DE TROFEUL CE VA FI ACORDAT CAMPIOANEI, CE SA MAI SPUNEM ??

valiza.epo
valiza.epo  •  19 Februarie 2016, 22:06

Vestea proasta pentru noi este ca trebuie sa mergem la Euro ca parteneri de antrenament si... umplutura.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  19 Februarie 2016, 22:03

Asta este *** nu jurnalism...ce avem noi cu francezii...sa vedem cum jucam noi,sa fim barbati nu niste tolontai...de ce nu le urati sa cada cu avionul....sa joace cu juniorii...sa ne bucuram sa jucam cu cei mai buni si sa luptam...*** provinciali ai europei,umbre jurnalistice...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close