INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  AUSTRIA - ALBANIA 2-1

VIDEO Au jucat doar o repriză » Albanezii au pierdut amicalul cu Austria, 1-2

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 00:00

Oaspeții au făcut figurație în prima repriză, primind două goluri pe erori grave în apărare.

Agolli a fost depășit facil de Janko, apoi Harnik a punctat din degajarea portarului, scăpând singur de la 40 de metri! "Ce caută Albania la Euro?", se întreba presa din Viena. Trupa lui De Biasi s-a trezit după pauză, schimbând sistemul din 4-1-4-1 în 4-4-2, și a echilibrat meciul.

Click aici pentru VIDEO!

A marcat doar o dată prin Lenjani, șut la "scurt" din centrarea lui Kaçe. Care a fost eliminat (78) pentru două "galbene".

AUSTRIA - ALBANIA 2-1

(Janko 6, Harnik 13 - Lenjani 47)
ALBANIA: Berisha - Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli - Kaçe - Lila (46 Roshi), Abrashi (86 Basha), T. Xhaka (86 Kukeli), Lenjani (79 Sadiku) - Balaj (46 Çikalleshi). Antr: G. De Biasi
A arbitrat Ivan Kruzliak (Slovacia)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează