INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ISLANDA, DUMINICĂ, 22:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

VIDEO Clipul emoționant cu care sunt ambiționați islandezii înaintea meciului cu Franța

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 19:04

Naționala de fotbal a Islandei e una dintre cele mai mari surprize a actualei ediții a Campionatului European din Franța, după ce a eliminat în ”optimi” Anglia și urmează să joace în ”sferturi” cu Franța.

Succesul islandezilor stă în organizarea excelentă și în determinarea fiecărui jucători în parte.

Federația islandeză a postat un clip în care apar mai multe imagini emoționante de la acest turneu final prin care încearcă să-și ambiționeze jucătorii.

Vezi VIDEO AICI

Islanda va întâlni Franța duminică, de la ora 22:00, în sferturile de finală ale Campionatului European. Învingătoarea din acest meci va întâlni în semfinale câștigătoarea meciului Germania - Italia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează