INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - FRANȚA

VIDEO + FOTO Un lider adevărat » Cristiano a oferit imagini memorabile de pe margine!

foto: Reuters +11   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 00:24

Cristiano Ronaldo a oferit imagini emoționante la finalul celor 90 de minute regulamentare.

Căpitanul Portugaliei, scos din joc de faultul lui Payet din minutul 25, a mers și și-a încurajat coechipierii înantea startului reprizelor de prelungire, apoi s-a purtat ca un tehnician  veritabil pe margine, dând indicații și a sărit de pe bancă la golul lui Eder, izbucnind în lacrimi! 

Imaginile senzaționale, mai jos!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Iulie 2016, 08:04

Nu pot sa nu remarc acesasta diferenta de mentalitate si profesionalism in sport. Un Ronaldo, lider al unei echipe nationale care nu a castigat de foarte mute ori marile trofee cu el in echipa, dar lupta si daruirea sa este exemplara, atat pe teren cat si in afara si vad la noi un ”lider” ajuns mare blatist, *** la infractori, el insusi un ***, un nimic care se foloseste de pozitia s-a pentru a a-si trage foloase *** ***l, folosit pe post de trambita si care cersea statuie, desi n-a facut absolut nimic remarcabil in viata lui. Ce diferenta intre Ronaldo, un lider adevarat si hagi, un nimic adevarat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valii_sv
valii_sv  •  11 Iulie 2016, 06:05
Postat de Daniel Duhalm pe 11 Iulie 2016, 01:45

faultul asupra lui Romaldo a fost pregatit in vestiar ca strategie de joc...francezii au gandit prost miscarea...fara Ronaldo portughezii s-au mobilizat si au jucat excelent ....pentru a suplini lipsa lui ....Franta a *** cu toti cocosii si gainile ei....au avut destul noroc la campionatul asta ...sa zica mersi ptr loc 2 ca nici pe ala nu-l meritau...si o propunere ptr FFF ...ori isi dau *** inutile afara ( cu exceptia lui Pogba ) ori sa joace in Cupa Africii...numai a echipa europeana nu arata....

Sa-ti fie rusine pentru aluzia rasista !

valii_sv
valii_sv  •  11 Iulie 2016, 05:57

Mare fotbalist , mare caracter ! "Pentru unii este erou, pentru alţii personaj negativ. Pentru unii este steaua absolută a fotbalului, pentru alţii nimic mai mult decît un jucător bun. Pentru unii este un zeu, pentru alţii un demon" "Cristiano Ronaldo is the best," Zidane said. "People can say what they like about Cristiano Ronaldo, but in his heart he's a good person. "

Vezi toate comentariile (5)
Comentează