INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - FRANȚA 0-2

VIDEO Francezul Gnohere a văzut semifinala EURO dintre Germania și Franța alături de Andone: "Giroud e catastrofal!"

Captură Dolcesport
Captură Dolcesport

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 18:17

Harlem Gnohere și Ioan Andone au urmărit semifinala Campionatului European dintre Germania și Franța, scor 0-2, în cantonamentul din Slovenia.

Atacantul francez Gnohere s-a bucurat în stilul caracteristic la golul de 2-0 al naționalei lui Deschamps, însă s-a arătat nemulțumit de jocul lui Giroud: "Nu-mi place Giroud. E catastrofal".

"Franța a fost mai altruistă. Ei au renunțat la posesie și au jucat pe contraatac și cu un Griezmann într-o formă extraordinară. Poți renunța ca antrenor la posesie și să joci perpedicular, să duci atacurile în mai puțini oameni și să te bazezi pe loviturile libere. Franța a reușit", a spus Ioan Andone la Dolcesport.

Finala dintre Portugalia și Franța se va juca duminică, de la ora 22:00, pe arena Stade de France din Paris. Meciul va fi în direct pe Dolcesport, Protv și liveTEXT pe GSP.ro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
carnag3
carnag3  •  08 Iulie 2016, 22:42

Daca a ajuns Gnohere sa vorbeasca de Giroud, cand vorbeste unul care nu isi vede greutatea pe cantar e foarte grav . La sala cu el .

papa_poulette
papa_poulette  •  08 Iulie 2016, 18:40

Se vede ca Gnohere s-a frecat de romani in vestiar.. a inceput sa imprumute aceeasi mentalitate paguboasa de balcani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează