INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SPANIA

Viitorul lui Del Bosque pe banca Spaniei, incert după eliminarea în faţa Italiei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 22:03

Spania a fost eliminată de Italia în optimile de finală ale Campionatului European (scor 0-2), iar viitorul lui Vicente del Bosque pe banca ibericilor este incert.

"Cu siguranţă au fost mai buni. În faţă ne-au creat probleme. Am riscat puţin mai mult în repriza a doua, dar nu s-a putut mai mult.

În septembrie sunt preliminariile pentru Campionatul Mondial, iar naţionala va continua să funcţioneze. Voi vorbi cu preşedintele (n.r. Federaţiei Spaniole). Trebuie să stabilim viitorul pentru că în septembrie avem cantonament", a spus selecţionerul Spaniei la finalul meciului cu Italia, citat de Marca.

Vicente del Bosque a ajuns pe banca Spaniei în 2008 şi a cucerit de atunci un titlu mondial, în 2010 şi unul european, în 2012.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fcsb.86
fcsb.86  •  27 Iunie 2016, 22:44

Un antrenor bun, nimeni nu contesta asta, dar rezultatele Spaniei au venit pe fondul unui grup formidabil format in mare parte de Barcelona in anii respectivi. Pe cand acum se vede cu ochiul liber ca nu mai exista acea "foame de trofee" pe care Spanio o avea. Pana la urma niciodata nu a fost o Nationala care sa dea pe spate cea a Spaniei! Tinand cont de traditia lor, destul de normal, probabil Germania (o alta educatie si mentalitate) de 10 ori daca ar avea ocazia sa castige ceva tot pana la "moarte" se vor bate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează