INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA 2-1

4 jucători ai Stelei au fost desființați de Gigi Becali: "N-au jucat nimic!"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 19:54

Gigi Becali a fost dezamăgit de prestațiile lui Boldrin, De Amorim, Pintilii și Golubovici din meciul cu Villarreal și susține că cei patru nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor sale.

"Jucătorii în care aveam mare bază nu au fost, nu e Steaua care trebuie să fie. De Amorim n-a jucat nimic, Boldrin la fel, Pintilii, în care îmi puneam mare speranță, n-a confirmat. Pintilii a pierdut toate mingile din zona lui, a dat numai pase greșite. 

Lui Golubovici parcă îi e frică de minge. El deviază numai ca să scape repede de minge. N-ai ce să faci. Reghecampf avea de ales între Tudorie și Golubovici. Eu i-am anunțat pe jucătorii care vor pleca în iarnă. Nu sunt supărat pe Tamaș, nu pleacă el. 

Eu nu înțeleg, iei cei mai buni jucători și nu confirmă la Steaua. Am pierdut, ne lingem rănile și asta este. De Amorim este jucătorul meu de bază, Boldrin s-ar putea nu mai prindă echipa dacă revine Tănase. Dacă vine Teixeira, la fel, nu poate juca în fața lui.

Nimeni nu-i poate lua locul de titular lui De Amorim, îmi place prea mult de el"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (110)
sexilian
sexilian  •  09 Decembrie 2016, 19:42

o adunatura pestrita cu pretentii unde s-ar putea sa dispara ALIBEC

George
George  •  09 Decembrie 2016, 11:46

Bai jojo ***, dar nu mai bine cumperi tu, toate echipele din liga 1 si iei campionatul in fiecare an ? Faci un nou regulament, nu retrogradeaza niciuna.............organizezi si 4 - 5 cupe.........cupa *** tzurcane, cupa berbecilor fara coarne, ca alea le ai doar tu.........cupa rashilor.........cupa lui mimi, etc...................

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  09 Decembrie 2016, 11:01

Gigi ofera-i un pret bun lui Nicolae, cumpara Astra cu toate drepturile vazute si nevazute, stiute si nestiute, alege dupa inspiratia ta un staff din cele 2 si ... drumul ti-e deschis catre Europa! Altfel mai pierzi vreo 2-3 ani. Parol.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează