INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AALBORG - STEAUA, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DOLCE1, DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

A refuzat familia Reghecampf » Un superstar al Stelei a refuzat să semneze cu impresarul favorit al fostului antrenor din Ghencea

Foto: Gabriel Tănasă
Foto: Gabriel Tănasă

Articol de - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 17:09

Nevasta fostului antrenor al Stelei a încercat să dea lovitura, să şi-l treacă în portofoliu pe Claudiu Keşeru, dar atacantul a refuzat propunerea.

Fotbalistul în vîrstă de 27 de ani a preferat să prelungească pe încă doi ani contractul de reprezentare cu francezul Jeremy Bouhy. Keşeru, omul decisiv din acest sezon, a prins numai cinci partide ca titular cu Reghe şef, într-o jumătate de sezon!

Fostul antrenor a argumentat deseori absenţa lui Claudiu din echipă prin faptul că trecerea din Franţa în România şi schimbarea metodelor de antrenament îl bulversaseră pe atacantul pe care MM îl prezentase drept o superachiziţie.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Keşeru este otrăvitor!"
Directorul sportiv al lui Aalborg, Allan Gaarde, îl vede pe Keşeru principalul pericol al steliştilor: "Avem suficiente argumente pentru a ne putea gîndi la victoria care ne-ar putea apropria calificarea, mai ales că am cîştigat ambele întîlniri de acasă din Europa League de pînă acum. Steaua are o forţă ofensivă uriaşă, iar Claudiu Keşeru este otrăvitor pentru orice defensivă. Trebuie să reuşim să-l anihilăm, aşa vom avea şanse mari să ne impunem. Presiunea este pe Steaua, o eventuală eliminare ar fi greu de digerat".

"La Steaua mă simt motivat"
Lucian Sînmărtean a vorbit despre viitorul său înainte de plecarea echipei spre Danemarca: "De cînd am venit în Ghencea, viaţa mea a luat o altă turnură. La început m-am temut de ce o să fie aici, de Bucureşti, de presiunea de aici! Sînt jucătorul Stelei pînă la vară, aştept conducerea administrativă să vină cu o propunere. Nu depinde doar de mine. Dacă mă veţi vedea plecat, înseamnă că am ales siguranţa şi liniştea familiei. Dacă rămîn la Steaua, o fac pentru că mă simt extraordinar! Mă simt motivat aici".

Se întorc mîine seară
Oficialii din Ghencea au decis ca jucătorii să nu mai revină în România imediat după terminarea partidei, deşi majoritatea îşi doreau acest lucru. Vineri dimineaţă, Gâlcă a programat deja în Danemarca un antrenament de refacere, apoi, după masa de prînz, delegaţia roş-albastră va decola spre România, unde va ajunge în jurul orei 19:00. Sîmbătă, steliştii au primit o zi liberă din partea staffului tehnic, iar duminică, înainte de plecarea la Botoşani, campionii vor mai avea programat un antrenament de dimineaţă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
costeltudor
costeltudor  •  27 Noiembrie 2014, 23:04

Felicitări Claudiu !!Esti un adevărat bărbat .Ce sa cauți tu linga otrava aia ?

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  27 Noiembrie 2014, 19:26
Postat de crapcaras pe 27 Noiembrie 2014, 17:41

Care e motivul ptr care desteptii de la GSP refuza sa scrie numele lui Prodanca ?

Sunt cativa jurnalisti in presa scrisa dar si la tv care refuza sa pronunte numele mopului manelist!

crapcaras
crapcaras  •  27 Noiembrie 2014, 17:41

Care e motivul ptr care desteptii de la GSP refuza sa scrie numele lui Prodanca ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează