INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN - CS U CRAIOVA, 21:45, PROTV, GSP.RO

AC Milan - CS U Craiova // Oltenii așteaptă un număr record de fani români pe San Siro

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 08:44

Oltenii au primit 5.535 de bilete la retur cu AC Milan, de pe San Siro, iar oficialii lui CS U sunt convinși că toate tichetele se vor epuiza până la ora meciului.

Cererea de bilete este enormă pentru primul meci acasă al Milanului "chinezesc", iar o surpriză plăcută ar putea fi și numărul de suporteri români care vor ocupa tribunele legendarului San Siro.

Președintele Marcel Popescu a declarat că se așteaptă să fie peste 5.000 de români pe superba arenă milaneză.

"Vă spun cu certitudine că vor fi cel puțin 5.000 de români pe San Siro. Știu cu exactitate că vor pleca foarte mulți oameni de la Iași, de la Târgu Mureș, dar și din multe alte orașe din țară, precum și din Italia", a declarat oficialul juveților la Digi.

Șansele ca tribunele să primească un număr semnificativ de fani ai Craiovei sunt destul de mari, în condițiile în care în Italia locuiau aproximativ 1,14 milioane de români în anul 2015.

Prețul unui tichet în sectorul destinat fanilor olteni este de 110 lei. Miercuri este ultima zi în care românii își pot procura bilete, urmând ca joi să fie o zi rezervată pentru preschimbarea voucherelor în bilete fizice. 

"Mergem la Milano să ne jucăm șansa. Va fi un meci unic pentru noi. Sper să facem o figură frumoasă. De fapt, suntem obligați să ne prezentăm demn pentru că reprezentăm Universitatea Craiova"
Alexandru Băluță, mijlocaș CSU Craiova

"O să ne jucăm șansele, atâtea câte sunt. Eu chiar cred că putem scoate un rezultat pozitiv"
Vladimir Screciu, mijlocaș CSU Craiova

"Va fi extrem de greu la returul cu Milan, trebuie să recunoaștem. Dacă avem atitudinea potrivită, se poate întâmpla orice"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

18,00 e cotaCraiovei pentru a se califica în play-off-ul Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează