INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, 28 SEPTEMBRIE, ORA 20:00, PROTV, DOLCE, GSP.RO

Alarmă la FCSB! Omul lui Mourinho vine la București

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 00:00

Lugano e antrenată de necunoscutul Pierluigi Tami, dar asistentul acestuia e Walter Samuel, un fotbalist cu un CV formidabil la mari cluburi ale lumii și unul dintre jucătorii pe care Mourinho i-a avut la Inter în perioada de glorie, când a câștigat 2 titluri consecutive și Liga Campionilor.

Antrenorul lui Lugano nu e vreun mare nume. Pierluigi Tami, 55 de ani, a revenit în această vară pe banca formaţiei, la 15 ani distanţă de primul său mandat. Între timp a fost un fel de Emil Săndoi, a pregătit timp de 6 ani naţionala U21 a Elveţiei şi încă doi ani reprezentativele U17 şi U23.

N-are nimic notabil în CV. În schimb, secundul său e un nume foarte mare în fotbalul mondial. Fostul fundaş Walter Samuel, care a evoluat la echipe formidabile: Boca, Roma, Real Madrid, Inter, precum și în naționala Argentinei, şi care a câştigat, cu excepţia Mondialului, toate trofeele posibile.

Toate detaliile despre situația de la adversara steliștilor și alte informații despre grupa de Europa League puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  27 August 2017, 20:38

Am facut o schema ca sa inteleg logica , pe scurt: Lugano va veni in Bucuresti, Lugano are antrenor principal , antrenorul principal are un secund, secundul a fost fotbalist, ca fotbalist a trecut pe la Inter, la Inter la prins pe Mourinho antrenor, Mourinho a castigat trofee cu Inter. Concluzie : Alarma la FCSB ! ......Da pare logic......

425731240965213
Viorel Chirca  •  26 August 2017, 23:32

cica alarma la fcsb ....omul lui mourinho vine la bucuresti....m am gandit ca e vorba de un schimb lukaku plus bani pentru alibec....

risc_mix
risc_mix  •  26 August 2017, 10:43
Postat de haideusicfr pe 26 August 2017, 10:20

Socul anului Halep -Sarapova. Supervedeta...Baluta ,etc .

Astia sunt artisti la titluri bombastice. I-auzi alta: Un gigant din liga 1. Cine crezi ca era gigantul? Exact.Dinamo Bucuiresti.Ba ma lasi?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează