INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - ASTRA 4-0

Alibec a vorbit despre plecarea de la Astra: "Vom vedea atunci" » Cum comentează eșecul categoric cu Roma

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 00:05

Denis Alibec a subliniat la finalul înfrângerii cu Roma (0-4) diferența de valoare dintre cele două echipe și dintre fotbalul românesc și cel italian.

"E o diferență foarte mare între cele două echipe și s-a văzut lucrul acesta. Poate dacă marca Nicoară acolo se desfășura altfel meciul, dar au fost mult peste noi.

Ăsta este nivelul în România, s-a văzut în această seară. Nu am venit aici să pierdem cu 0-4, dar atât s-a putut", a spus Alibec la Dolce Sport.

Alibec a confirmat că va juca la Astra până în iarnă, însă nu a oferit detalii despre viitoarea sa destinație.

"Sunt probleme mari, am înțeles că se vor rezolva săptămâna asta. Voi fi la Astra până în iarnă, iar de atunci vom vedea ce se va întâmpla", a adăugat atacantul giurgiuvenilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
benise
benise  •  30 Septembrie 2016, 09:31

La 2 mil poti lua atacant cu cifre rezonabile,dar problema este că pe ăla este greu să-l mai revinzi pe bani mulți.De aceea cred că se insistă cu Alibec pentru potențialul de revânzare .Totusi este riscant și cu ăsta?!

bridges
bridges  •  30 Septembrie 2016, 07:54

La banii astia Steaua isi poate lua un atacant cu cifre dintr-un campionat puternic.Unul fara fitze,fara ezitari (parca n-ar vrea totusi la Steaua !!!) care sa nu piarda noptile prin cluburile din Mamaia sa nu fumeze si sa nu se accidenteze grav la primul contact mai dur

902510663210790
Antoniu Mieroi  •  30 Septembrie 2016, 01:25

Dute cu Budescu in China.Asculta-l si tu pe oracolul Sumi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează