INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AS ROMA, JOI, 20:00, DOLCE, LIVETEXT PE GSP.RO

Alibec e optimist înaintea duelului cu Roma: "Sper să o lase mai moale. Cred că ne calificăm"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 19:21

Atacantul Denis Alibec a prefațat partida pe care Astra o va disputa mâine seară în compania lui AS Roma. 

"Am văzut că au venit cu toată echipa le București, sper să nu-și dea viața pe teren și să o lase mai moale. Eu sper să îmi fac treaba în continuare aici la Astra, cât mai am de jucat, sper să ne calificăm și vom vedea pe viitor ce va fi. Noi trebuie să jucăm fotbal, să le arătăm că nu sunt peste noi și să le dăm peste nas celor care ne-au criticat.

Nu cred că Austria Viena va câștiga la Plzen, cred că ne vom califica. Plzen e, totuși, o echipă bună, poate să câștige împotriva austriecilor. Nu am revăzut meciul de la Roma, mi-a fost rușine. M-ar fi demoralizat, mai bine urmăream meciul de la Viena, unde am jucat foarte bine", a declarat Alibec la TV Dolce Sport. 

  • Astra- AS Roma se joacă joi, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în direct la TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
brandremist
brandremist  •  07 Decembrie 2016, 22:04

Alibec, ei tot sunt peste voi chiar dacă intră pe teren cu rezervele! Mai bine ați încerca să faceți și voi un egal și să sperați că Plzen reușește și ea măcar un egal că sunt destul de slabi (ei au luat o bătaie zdravănă și de la alde Petrolul). Sper să vă calificați totuși.

kyil
kyil  •  07 Decembrie 2016, 21:40

La pomana, asa stie romanu sa castige.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close