INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - ASTRA 1-2

Alibec, în culmea fericirii: victorii pentru actuala şi viitoarea echipă » "Pentru steliști va fi mult mai greu"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 00:05

Astra a revenit senzaţional în partida cu Austria Viena şi s-a impus cu scorul de 2-1, iar Denis Alibec a avut un dublu motiv de bucurie, după ce şi Steaua, echipa la care va ajunge în iarnă, a obţinut o victorie cu 2-1 în faţa lui Osmanlispor. 

"Ne-am trezit ca boxerii, în a doua repriză, după ce am luat gol. Ne-a trebuit un joc să ne revenim, să jucăm aşa cum ştim noi. Important e că am revenit şi am câştigat jocul.

Dacă jucăm aşa cum am făcut-o azi, putem face un rezultat mare şi cu AS Roma. Steaua are un meci mult mai greu ca noi în ultima etapă, dar sper să se califice şi ea", a spus Alibec la finalul meciului.

Clasament grupa E:

1. AS Roma 11p 15-7
2.  Astra 7p 7:10
3.  Austria Viena 5p 9:11
4. Viktoria Plzen  3p 4:8

Program grupa E:
08.12.2016: Astra Giurgiu - AS Roma; Viktoria Plzen - Austria Viena

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  25 Noiembrie 2016, 00:49

Alibec a avut mai mereu declaratii echilibrate si sincere (de-asta, rareori, au parut naive... eroare!). Sa nu-i ceara cineva, ca o data transferat la FCSB sa devina infatuat si cu acele nesuferite accese de superioritate (imprimate de unii membrii ai staff-ului FCSBist, ii stie toata lumea). Deocamdata - si asta-i destul de vizibil - Alibec pare in postura fetei fara zestre maritata cu un om bogat (batran, prost, urat, dar bogat - similitudini cu povestea si coreslondente in realitate gasiti oricat de multe...), care plange "de fericire"... Zau ca va fi interesant de urmarit cum se va acomoda Alibec la clubul lui Gigi si la inevitabilele exagerari din presa pro FCSBista...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează