INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - ASTRA, AZI, 22:05, DOLCE, LIVETEXT PE GSP.RO

Altă zi, alt Șumudică » Discurs cu totul schimbat al antrenorului Astrei înainte de meciul cu Plzen: "Deci, atenție!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 11:00

Marius Șumudică a revenit la sentimente mai bune față de echipa sa și e convins că Astra va face un meci foarte bun cu Viktoria Plzen. A avut un cu totul alt discurs față de ceea ce s-a întâmplat după egalul cu Chiajna. 

"Este un joc important în economia calificării. Întâlnim o echipă bună, o echipă robustă, o echipă cu experiență în competițiile europene.

Noi suntem conectați la partidă și vom face tot ce ține de noi ca acest meci să nu îl terminăm cu un insucces. Plzen este o echipă care și cu ajutorul publicului pune o anumită presiune pe adversar. Noi am venit să jucăm fotbal și să ne ridicăm la nivelul adversarului, să creăm un spectacol!

Sunt ferm convins că vom face o partidă mare! Deci, atenție!, sunt ferm convins că vom face o partidă mare! Am încredere totală în băieții mei, am avut niște discuții în aceste zile și cred că vom arăta aproape de ceea ce am arătat sezonul trecut! Trebuie să fim atenți pentru că sunt o echipă periculoasă", a spus Șumudică la Dolce Sport.

...despre viitorul său la Astra: "Am pierdut jucători notabili, iar cei care au venit nu au reușit încă să îi integrăm foarte bine. Suntem o echipă care avem calitate, dar încă suntem în căutarea încrederii. Pentru mine cea mai mare absență este Teixeira, este o pierdere mare, o resimțim, dar în rest suntem OK. O să încercăm să aliniez cel mai bun lot!

Am avut o discuție cu jucătorii, am vorbit cu ei înainte de joc și îmi doresc să revenim și să redevenim echipa care am fost anul trecut. Am încredere în elevii mei și sunt sigur că echipa nu merită locul din momentul de față!

Vom munci mult pentru a reveni acolo unde trebuie. A fost un moment zero pentru mine și îmi doresc din suflet să îmi aduc aportul ca această echipă să ajungă în primele șase, și asta vom face".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
daweroirl
daweroirl  •  20 Octombrie 2016, 13:09

raspunsul este unul singur : a primit banii !

bakunin
bakunin  •  20 Octombrie 2016, 12:50
Postat de gicapuia pe 20 Octombrie 2016, 11:38

Si ce ati fi vrut sa spuna?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicapuia
gicapuia  •  20 Octombrie 2016, 11:38

Si ce ati fi vrut sa spuna?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează