INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL

Analiza primei reprize din Steaua - Villarreal: "Am fost foarte organizați"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 20:51

Ilie Dumitrescu a analizat prima parte a meciului dintre Steaua și Villarreal din grupele Europa League. La pauză, scorul e 1-1 după golurile lui Borre și Muniru.

"Mi-a plăcut ca abordare tactică. A fost un joc echilibrat. Boldrin a închis foarte bine la Soriano. De Amorim a fost destul de activ, a încercat și câteva șuturi. Adi Popa a jucat în stilul său. Pe faza defensivă suntem destul de organizați, dar parcă prea ușor am luat acel gol. Am arătat bine.

Trebuie să avem grijă și în a doua parte și să ne apărăm bine. Trebuie să fim la fel de agresivi. Când va intra Tănase va pune probleme acolo în față pentru că va primi mingi multe în adâncime", a fost analiza lui Dumitrescu.

Vezi AICI meciul liveTEXT

Din grupa Stelei mai fac parte Zurich și Osmanlispor. Turcii sunt conduși la pauză, scor 1-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează