INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - DINAMO ZAGREB 1-3

Antrenorul lui Dinamo Zagreb a vorbit despre transferul lui Iasmin Latovlevici » Ce aşteaptă croaţii

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 22:50

Antrenorul lui Dinamo Zagreb, Zoran Mamic, a abordat după victoria cu Petrolul, 3-1, subiectul transferului fundaşul stelist Iasmin Latovlevici la echipa sa.

"Şanse mici să-l luăm pe Latovlevici, pentru că nu mai avem ocazia de a juca în Ligă, iar Steaua e aproape calificată. Vom aştepta să vedem ce va fi după returul Stelei cu Ludogoreţ. E un jucător foarte interesant, cu mari calităţi, cu foame mare de fotbal", a declarat Mamic la Dolcesport.

"Sînt foarte mulţumit de rezultat, nu e deloc rău 3-1 aici. În prima repriză am jucat mai bine, nu ne-am folosit de contre, am jucat pe repede-înainte, am stat bine la mijloc, dar a lipsit ultima pasă. În repriza a doua am încercat să repetăm jocul, dar Petrolul a avut 20 de minute excelente, am avut şi noroc. S-a văzut experienţa noastră. Nu credem că sîntem deja calificaţi, Petrolul e o echipă bună. Trebuie să jucăm mult mai bine decît am făcut-o azi pentru a ne califica. Mutu e unul dintre cei mai buni jucători din istoria României, să joace la vîrsta asta la acest nivel arată cît de profesionist este, am mare respect pentru el.

Echipa Petrolului s-a schimbat mult, am jucat în pregătiri cu ei şi ne-au bătut. Le-am văzut ultimele meciuri, e greu să te ascunzi în ziua de azi, să nu ştii tot ce e de ştiut", a adăugat antrenorul croaţilor.

"Latovlevici e unul dintre cei mai puternici jucători împotriva cărora am jucat. Sper să-l aducem la echipă"
Ivo Pinto, fundaş Dinamo Zagreb, ex-CFR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
davi7
davi7  •  22 August 2014, 21:26
Postat de bogdany79 pe 22 August 2014, 10:51

Lato are calitati certe, dar nu mai joaca nimic de pese 1 an. Pe partea stanga e bulevard. E momentul sa plece, ni mai este gandul la Steaua! Parvulescu e peste el in acest moment.

Cred ca gafeaza intentionat ca sa fie lasat sa plece si pe o suma modica. E ciudat ca joaca tot mai prost iar croatii sunt tot mai insistenti, par intelesi. Apeleaza si la ochelari cam mult in ultima vreme.. Daca pleaca,ii multumim pt realizarile avute si "drum bun".

bogdany79
bogdany79  •  22 August 2014, 10:51
Postat de sakamoto pe 22 August 2014, 09:53

Declaratiile antrenorului croat, o palma morala idiotilor, pseudospecialisti, care nu pierd nici o ocazie sa arunce cu noroi in Latovlevici. In primul rind bolovanul Pitzurca, care nu-l aduce pe Lato la Nationala...pt ca nu stie sa se bucure, dupa ce marcheaza un eurogol!

Lato are calitati certe, dar nu mai joaca nimic de pese 1 an. Pe partea stanga e bulevard. E momentul sa plece, ni mai este gandul la Steaua! Parvulescu e peste el in acest moment.

scorpi123
scorpi123  •  22 August 2014, 10:39
Postat de steaua.libera pe 21 August 2014, 23:57

Esti foarte satisfacut de coincidenta de nume observ :))

Problema e ca a mai primit si doua like-uri:))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează