INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ZURICH, JOI, 20:00, PROTV, DOLCESPORT ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Antrenorul lui Zurich a vorbit la superlativ despre Steaua: "Villarreal a avut noroc că a luat un punct" » Ce spune și Kukeli despre meci

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 20:24

Antrenorul celor de la Zurich, Ulrich Forte, a vorbit foarte frumos despre Steaua la conferința de presă și a declarat că se așteaptă la un meci foarte dificil. 

"Cel mai bun compartiment al Stelei este cel ofensiv. Sunt acești atacanți foarte ofensivi, fotbaliști foarte buni din punct de vedere individual. Este Adi Popa, e De Amorim, care este un fotbalist foarte bun. La fel și Golubovici, dacă va juca. Sunt jucători foarte, foarte buni în atac, așa că va trebui să fim foarte atenți în apărare, să avem grijă de acești jucători. Să nu uităm de Boldrin, decarul echipei, chiar dacă nu joacă cu numărul 10. Este un jucător extrem de interesant" , a declarat antrenorul elvețienilor, Ulrich Forte, conform Dolce.

"Cred că Steaua este cea mai bună echipa din România. Acest lucru spune totul despre echipa voastră. E specială, cu fotbaliști de națională. Dacă vrem să avem succes, trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Sper ca mâine să facem un joc bun și chiar dacă echipa noastră e în liga secundă, în primele două etape am avut evoluții foarte bune", a declarat mijlocașul lui FC Zurich, Burim Kukeli.

" Villarreal a avut noroc că a obținut un punct la final. Steaua putea câștiga acel meci cu ușurință. Cred ca la final, acel 1-1 a fost cam puțin pentru Steaua"
 Ulrich Forte, antrenor Zurich

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează