INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AALBORG 6-0

Aprecieri de la UEFA » Cîţi stelişti au fost incluşi în echipa primei etape din Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 14:14

Steaua obţine performanţe pe bandă rulantă, după victoria clară cu 6-0 în faţa lui Aalborg din grupele Europa League.
Jucătorii lui Gâlcă au fost evidenţiaţi şi de oficialii UEFA care au alcătuit cel mai bun "11" al primei etape din grupele Europa League, iar trei stelişti sînt printre aceştia. De altfel, Steaua este echipa cu cei mai mulţi jucători prezenţi în această echipă.

Alexandru Chipciu a primit nota 9.2, iar doi dintre cei trei marcatori ai Stelei, Lucian Sînmărtean şi Claudiu Keşeru au obţinut nota maximă.

Echipa primei etape a grupelor Europa League:
Howard (Everton) - Coleman (Everton), Ciman (Standard Liege), Papadopoulos (Trabzonspor), Lecjaks (Young Boys) - Soudani (Dinamo Zagreb), Chipciu ( Steaua), Belhanda (Dinamo Kiev), Sînmărtean (Steaua) - Athanasiadis (PAOK), Keşeru (Steaua)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
domodo
domodo  •  20 Septembrie 2014, 07:30

GRESIT!!!aprecierile cica au venit pentru cei de la astra si personale pentru d-l I.NICOLAE(zis si BALBAITUL !!!!)si marele DINU GHEORGHE(zis si VAMA !!!).au reuzit marea performanta de a se face de ras in prima etapa de UEFA LIGUE!!!ce sa-i faci ,fara arbitrii,fara adversari care care se inghesuie pe EUROI sa piarda se vede treaba ca...."E NASOL"!!!!de asemeni PRESA (vinduta si cumparata cu niste EUROI!!!!)TACE si nu chitaie nimic despre RUSINEA NUMITA ASTRA!!!!!

ares123
ares123  •  19 Septembrie 2014, 19:19
Postat de rizocel pe 19 Septembrie 2014, 18:05

banel nicolita nu a prin echipa?pacat,ajucat beton la madrid

Faci sigla aia de ras prostovane...am prieteni dinamovisti care te-ar scuipa in fata.

eternalchamp
eternalchamp  •  19 Septembrie 2014, 18:57
Postat de steaua1986forever pe 19 Septembrie 2014, 17:28

Nici nu puteai sa iti alegi un nick mai bun mai "fanule stelist". Esti la fel de "stelist" ca si idolul tau, Plesan. Tu nu intelegi multe pe lumea asta, nu ne asteptam sa intelegi de ce au protestat cele 2 galerii ale noastre. Sau probabil tu esti la fel de "istet" ca altii de pe aici care inca mai cred ca galeria a protestat pentru ratarea penalty-urilor la Sofia, nu? Pe bune, ce ma ingrijoreaza pe mine cel mai mult este ca votul meu este egal cu votul tau....

amice din unele puncte de vedere are dreptate si galeria insa proteste din astea de 3 lei numai la noi vezi. Adevaratele galerii din europa nu protesteaza prin a lipsi de la meciurile echipei pe care o sustin si nu vin cu banere si declaratii rasiste care duc la suspendarea terenului. Eu sunt stelist si atunci cand suporterii sunt alaturi de echipa e o atmosfera cum nu vezi pe multe stadioane din europa insa multi asa zisi ultrasi din romania (nu doar stelisti ci si de la alte echipe) nu inteleg ca injuraturile, manifestarile rasiste si alte tipuri de comportamente nu ajuta cu nimic ba mai mult ridica noi obstacole in calea echipei pe care o sustin acesti indivizi.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează