INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA 1-0, 3-2 LA GENERAL

Arbitrajul, motiv de dispută la finalul meciului dintre Genk şi Astra » Şumudică: "Dacă marca Budescu, eliminau pe cineva de la noi!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 00:09

Astra a fost eliminată din şaisprezecimile de finală ale Europa League, după 2-3 la general cu belgienii de la Genk, însă Marius Şumudică a avut de făcut o serie de reproşuri arbitrului olandez Serdar Gozubuyuk. 

Antrenorul Astrei a fost eliminat în minutul 86 şi susţine că toate fazele la limită au fost fluierate în favoarea belgienilor.

"Eu am atras atenţia de la meciul de la Giurgiu, am avut penalty clar la Budescu, de două zile tot urlu. Nu e normal să-ţi dea un arbitru de la 30 de kilometri de aici. Am încercat să ne ridicăm la nivelul adversarului.

Tot ce a fost la limită a fost dat pentru ei. Sunt sigur că, dacă marca Budescu, eliminau pe cineva de la noi. Mă felicit că am rezistat pe teren până în minutul 90, când m-au dat afară. Orice a fost în preajma careului pentru ei s-a fluierat, pentru noi nu. Am ajuns prea departe pentru o echipă din România. Eu am vrut să las flancurile libere deliberat pentru că am vrut să îi blochez în zonă centrală. Nu cred că meritam să fim eliminaţi

Cred că am ratat calificarea la Giurgiu. Lăsând la o parte arbitrajul, îmi pare rău pentru suporterii care au venit la meci", a spus Marius Şumudică la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

"Nu pot sa spun nimic, nu mă preocupă problema arbitrului, nu cred ca a avut vreun impact asupra meciului de azi. Astra este o echipă bună, greu de bătut, cred că are un viitor plăcut" Albert Stuivenberg, antrenor Genk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
frankiwild
frankiwild  •  24 Februarie 2017, 17:10
Postat de bvd_magheru pe 24 Februarie 2017, 05:53

Ba hai ca nu am timp de tine si de clonele tale !! Asta iti arat neseriozitatea . Am scris de la inceput ca de abia am rezistat la prima repriza !! Nu am eu timp de real sau barca darami-te de meciul asta de doi bani jucat in optimile celei de a doua competitii europene ca importanta !

Tu esti serios mare om mare caracter, din ce te lauzi ai o varsta si esti plecat in china cu azil politic =)) . Te-ai facut de bacanie sa zici ca Belgia e Olanda si Gent e Genk , desigur ochiul tau critic nu poate sa vorbeasca decat despre el clasico . Nu incerca sa imi raspunzi nu vreau sa iti irosesti timpul cu singurul meu cont .

115074122350317
Mefisto Fell Jr.  •  24 Februarie 2017, 15:28

FCSB-ul n-apuca nici macar un gol sa dea... Ce să mai vorbim despre eliminrae...

854605894625108
Silviu Apostol  •  24 Februarie 2017, 14:24

PACAT ! Au avut calificarea la indemana ! Dar sa vii acum sa spui chestii gen "tara mica , vai de noi , etc...." cand tu ratezi aproape cu poarta goala ,dovedeste o uriasa prostie !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close