INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE

Arsenal, pe urmele lui FCSB și Dinamo? Ce s-a întâmplat la meciul din Europa League cu BATE Borisov

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 13:58

Arsenal s-a impus detașat joi seara, 6-0 cu BATE Borisov, în ultima etapă din grupele Europa League, însă fanii "tunarilor" n-au fost la înălțimea echipei. 

Deși clubul a anunțat oficial că asistența ar fi fost de 54.648 de spectatori, iar la intrarea în stadion a fost montat un banner pe care era scris "Sold out", pe Emirates a suflat vântul. 


Foto: Reuters

Conform Daily Mail, n-au fost mai mult de 30.000 de suporteri, adică jumătate din tribune au fost goale, record negativ în istoria arenei londoneze. "Erau mai mulți stewarzi decât fani" a fost una dintre ironiile apărute pe net. 

Practica oficialilor lui Arsenal nu e însă unică în Europa, două exemple concrete existând chiar în România. De-a lungul anilor, presa a scos la iveală faptul că oficialii celor de la FCSB și Dinamo au "umflat" asistențele la anumite partide din Liga 1.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează