INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ACCIDENTARE

ARSENAL - SPORTING // VIDEO+FOTO Scene teribile pe Emirates Stadium! Colegii n-au putut privi suferința lui Danny Welbeck

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 22:41

Danny Welbeck (27 de ani) a suferit o accidentare teribilă în minutul 25 al partidei din grupele Europa League, Arsenal Londra - Sporting Lisabona, la scorul de 0-0. 

Welbeck, omul care marcase unicul gol al partidei tur de la Lisabona, s-a înălțat peste apărarea adversă și a reluat cu capul spre poarta lusitanilor. Momentul impactului cu solul a fost mult mai dur decât a părut. Atacantul britanic a rămas prăbușit, țipând de durere. Cel mai probabil e vorba de o fractură în zona gleznei.

uluitor

Colegii au chemat alarmați medicii, care au fost nevoiți să îi imobilizeze piciorul drept și să îl transporte cu targa. Televiziunea care transmite partida nu a difuzat nicio reluare, respectând normele impuse de FIFA și UEFA în cazul accidentărilor grave. 

Mattéo Guendouzi, puștiul de 19 ani de la mijlocul lui Arsenal, a fost cel mai afectat. Francezul a rămas clipe bune cu privirea pierdută, rugându-se pentru sănătatea colegului său. Nici adversarii nu au rămas impasibili. Nani, coleg cu Welbeck la United, l-a încurajat în momentul în care părăsea terenul.

AICI ai toate meciurile zilei din Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  09 Noiembrie 2018, 00:18

Mda, faceti circ pana suspenda terenul ca terenul e de vina nu? Faceti circ asa cum ati facut si la Rus, iar terenul sa ia minim 9 etape de suspendare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close