INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA

Astra întîlneşte doar echipe care au jucat în preliminariile Ligii Campionilor! » Prezentarea adversarelor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 17:03

Astra s-a calificat miraculos în grupele Europa League după ce a eliminat-o pe Olympique Lyon. Giurgiuvenii au cîştigat în Franţa cu 2-1, iar în retur au pierdut cu 1-0, dar au mers mai departe datorită golurilor marcate în deplasare.

Astra avea însă şanse mici să prindă o grupă favorabilă la tragerea la sorţi de astăzi, mai ales că era în urna a patra. Iar sorţii nu au fost de partea lui Budescu şi compania.

Cîştigătoarea Cupei şi a Supercupei României va juca într-o grupă infernală, alături de 3 campioane în ţările lor. Salzburg, Celtic şi Dinamo Zagreb sînt adversarele Astrei în grupa Europa League din acest sezon.

Pentru că au fost campioane, cele 3 formaţii au jucat în preliminariile şi în play-off-ul Ligii Campionilor. De altfel, aceasta este singura grupă cu 3 echipe campioane în acest sezon de Europa League.

Austriecii de la Salzburg au cîştigat campionatul fără probleme şi păreau că se va califica în grupele Ligii Campionilor, mai ales că adversara din play-off era Malmo. Salzburg chiar a cîştigat manşa tur, scor 2-1, dar a pierdut categoric în Suedia, 0-3, primind şi două goluri fabuloase din partea adversarilor.

Celtic este marea dezamăgire a preliminariilor Ligii Campionilor. Fără Rangers în prima ligă, Celtic s-a impus categoric în Scoţia, dar a fost umilită de Legia Varşovia. Polonezii au cîştigat ambele meciuri cu un scor total de 6-1, dar au mers mai departe pentru că Legia a folosit un jucător suspendat. Chiar şi aşa, scoţienii nu au trecut de Maribor în play-off. După 1-1 în deplasare, Celtic a pierdut ruşinos în faţa slovenilor, scor 0-1, şi a ratat calificarea.

Dinamo Zagreb a venit din urna a treia pentru Astra, unul dintre cele mai puternice adversare. Croaţii chiar au eliminat pe Petrolul în play-off-ul Europa League după victorii în ambele manşe, 3-1 la Ploieşti şi 2-1 la Zagreb. Atacantul Cop este cel mai periculos jucător al lui Dinamo, cu 3 goluri în două meciuri cu Petrolul.

Isăilă a anunţat deja că va vorbi cu Răzvan Lucescu pentru sfaturi: "Este normal să vorbesc cu Răzvan. Îl voi suna pentru detalii despre Dinamo Zagreb, o să-i urmăresc şi eu. În acest moment nu ştiu prea multe despre adversare, dar vom cunoaşte tot pînă la primul meci din grupă", a spus Isăilă la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
supereduardo10
supereduardo10  •  30 August 2014, 06:29

e o grupa grea dar nu imposibila pt Astra, cu putin noroc prind locul 2 cat despre FCParnaia iar au bulan si vor iesi din grupa, nu au o echipa mai de doamne ajuta

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:11
Postat de tripp pe 29 August 2014, 20:53

stati lini, nici astra nici O_aia nu ies din grupe, vor termina pe ultimele locuri...

eu te contrazic: au avut bulan la grupe, un bulan imens, mai ales astra. si cred ca vor iesi ambele din grupe.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:11
Postat de zeusdinolimp pe 30 August 2014, 00:56

Eu zic ca asta e noroc chior...nu ghinion.Si vorbesc serios acum.....

exact.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează