INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 2-2

VIDEO Astra a făcut deranj la West Ham: "Toată lumea era supărată în vestiarul nostru după meci. Ne așteaptă un retur greu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 10:08

Atacantul lui West Ham United, Mauro Zarate, a marcat un gol frumos contra Astrei, scor 2-2, după o acțiune individuală. Argentinianul a povestit cum a fost atmosfera în vestiar, după partidă.

"Toată lumea era supărată după meci. Marcaserăm două goluri, trebuia să jucăm mai bine în repriza a doua, dar ăsta e fotbalul.

VEZI AICI TOATE CELE 4 GOLURI

A fost minunat pentru mine să marchez, dar sînt foarte trist în același timp, pentru că n-am obținut un rezultat bun.

Vom avea încă un meci dificil în România, săptămîna viitoare. Ei vor ataca. Noi va trebui să învingem. Va fi un meci frumos pentru toată lumea", a spus Zarate, conform site-ului oficial al grupării engleze.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
florin_teodor
florin_teodor  •  31 Iulie 2015, 12:36
Postat de Sima Sorin pe 31 Iulie 2015, 10:29

AM O INTREBARE WEST HAM A FOST CUMVA CAP DE SERIE? DACA DA SI II SCOATE ASTRA, GIURGIUVENII O SA PREIA COEFICIENTUL ENGLEZILOR SI VA FI CAP DE SERIE IN PLAY-OFF ? SAU NU O SA FIE, CAZ IN CARE O PATESC CA ACUM 4-5 ANI CAND UEFAMAFIOTII I-AU ARANJAT PE VASLUI, CARE DIN CAP DE SERIE AU CAZUT IN URNA OUTSIDERELOR SI AU PICAT CU INTER?

nu o sa fie cap de serie . acest lucru se stabileste dupa un sezon fotbalistic in functie de performante, nu dupa un singur meci.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  31 Iulie 2015, 11:58

Ce gol a dat Boldrin! Bravo!

673474022797724
Simi Bidilean  •  31 Iulie 2015, 10:53

PE MALURILE DUNARI V-A FI UN SCOR FLUVIU ,PENTRU ENGLEZI . SUMUDICA CRED CA NU REALIZEAZA CE VIITURA VINE PE DUNARE .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează