INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA

Astra, cu ochii pe turul I din Europa League: cum s-a terminat meciul tur din dubla care-i va decide adversara

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 22:01

FK Zira (Azerbaijan) a câștigat acasă partida tur din turul I al Europa League cu Differdange (Luxembourg), scor 2-0. Golurile echipei lui Gabi Matei au fost marcate de Gadze (22) și Belfort (80).

Românul a părăsit terenul în minutul 81. FK Zira va fi cel mai probabil adversara Astrei în turul II preliminar din această competiție.

Acest meci a fost controlat fără probleme de gazde, care au avut mai bine de 20 de ocazii de gol. Partida retur se va desfășura săptămâna viitoare.

Cine e FK Zira

Înființată în 2014, FK Zira a avut o ascensiune rapidă. A promovat după doar un an în prima ligă și a terminat pe poziția a 2-a.

Atunci, golgeterul formației a fost fostul atacant al Viitorului, Nelson Bonilla, cu 14 reușite.

Echipa își joacă meciurile pe teren propriu pe Zira Olympic Sport Complex, care are doar 1300 de locuri. În cupele europene joacă pe altă arenă însă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adyy25
adyy25  •  30 Iunie 2017, 00:19

Asa sunt unii patroni de echipa. Nu baga doi bani in propria echipa si la primele oferte, le accepta, dupa care baga banii in buzunar si aia e.....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Iunie 2017, 23:17

in mod normal Astra nu trece de Zira. au distrus echipa aia bucata cu bucata pana nu a mai ramas nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează