INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK, 20:00

Astra, premiantă la capitolul unde Liga 1 stă cel mai prost! Antrenorul lui Genk i-a lăudat pe giurgiuveni

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 19:16

Liga 1 se confruntă cu probleme mari în privința terenurilor de joc, însă Astra pare să fi rezolvat acest lucru și a dus suprafața de joc la nivel european.

Albert Stuivenberg, antrenorul lui Genk, i-a lăudat pe giurgiuveni pentru felul în care arată terenul înaintea meciului direct din această seară.

"Suntem pregătiți pentru meci. Călătoria până aici a fost liniștită. Terenul arată foarte bine. Nu avem niciun fel de scuze pentru a nu face un meci bun în această seară. Am făcut o oră și jumătate până aici, a fost un drum palpitant.

Cred că Astra va încerca să facă diferența astăzi pe teren propriu. Are o echipă de calitate, mai ales în ofensivă. Poate înscrie mereu goluri, mai ales pe contraatac. Șumudică are un merit mare vizavi de ce a făcut la această echipă", a declarat Stuivenberg la TV Dolce Sport.

"Belgienii nu se așteptau la o asemenea suprafață ca cea de aici. Chiar am vorbit cu ei și ne-au lăudat pentru teren" Marius Șumudică

Meciul dintre Astra și Genk din șaisprezecimile de finală din Europa League se va juca în această seară de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în format liveTEXT AICI!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează