INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, AZI, 20:00, PROTV, TELEKOM 1 ȘI LIVETEXT PE GSP

Atenție, vine URIAȘUL » Cine este "sperietoarea" lui Plzen, jucătorul care a marcat cât Gnohere și Alibec la un loc!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 20:35

De când a început stagiunea, Krmencik, vârful Viktoriei Plzen, a marcat mai mult decât Gnohere și Alibec împreună!

FCSB are un singur avantaj: îl cunoaște deja pe Michal Krmencik, golgeterul Viktoriei și titularul postului de atacant în naționala Cehiei. Vârful înalt de 1,87m a marcat și împotriva roș-albaștrilor, în remiza de la București, 2-2 în prima manșă din turul al treilea preliminar al Champions League.

Steliștii au scos-o la capăt până la urmă, au câștigat la Plzen cu 4-1 și s-au calificat ei în play-off-ul Champions, nu cehii. Krmencik a plătit suplimentar după retur, i-a spart nasul lui Momcilovici, a încasat un "roșu" și a trebuit să stea trei meciuri în Europa din cauza suspendării.

Raportul lui rămâne, în ciuda suspendării, unul fantastic: are 16 goluri în toate competițiile de când s-a deschis stagiunea. Omologul lui de la FCSB, Alibec, a marcat doar două goluri. Denis și Gnohere împreună nu-l egalează pe cehul de 24 de ani, deși francezul a fost în formă excelentă, a înscris de 12 ori.

Krmencik poate îndeplini mai curând obiectivul pe care Becali i l-a fixat lui Alibec, un transfer într-un campionat tare din vestul Europei. Michal a devenit titular și în echipa națională, o recomandare în plus, chiar dacă Cehia nu mai are strălucirea, nici rezultatele din epoca Nedved-Poborski.

Diferența uriașă de randament dintre Denis și Krmencik e contestată doar de transfermarkt. Site-ul care se ocupă cu evaluarea cotelor fotbaliștilor îl consideră mai scump pe Alibec, 3 milioane de euro față de 2,25 milioane cât ar valora cehul.
Singurele goluri pe care vârful de la Astra le-a înscris în acest sezon au fost tocmai contra Viktoriei! În campionat încă nu a marcat.

11 meciuri și 6 goluri are Krmencik în echipa națională a Cehiei. Ca și noi, cehii au fost la Euro 2016, dar vor lipsi de la Campionatul Mondial de anul viitor

"Lui Alibec nici nu știu ce să-i mai fac. Când a plâns, la meciul cu Beer Sheva, el n-a plâns fiindcă jucase slab, el se supărase c-a fost scos deși jucase foarte bine. El și când e slab se consideră cel mai bun de pe teren"
Gigi Becali, patron FCSB

Cum arată echipele probabile

viktoria plzen nicolae dica

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  23 Noiembrie 2017, 09:10

Steaua este deja calificata in primavara europeana, articolele voastre gen "atentie" sau "principalul pericol" sint irelevante si penibile.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează