INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO 3-0

Athletic Bilbao - Dinamo 3-0 // Hanca a răbufnit! Mesaj către fanii care-l contestă: "Doar atât vreau să le zic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 11:57

După ce sezonul trecut a fost cel mai bun jucător de la Dinamo, mijlocașul Sergiu Hanca, 25 de ani, are un debut de sezon nefast.

Fotbalistul este contestat de fani, care îl acuză că este cu gândul la un transfer în străinătate. Hanca a ținut să-i contrazică:

"Cu mine nu se întâmplă nimic. Toată lumea spune că sunt într-o perioadă foarte proastă. Vreau să le spun celor care zic acest lucru că anul trecut am început mai prost decât acum. Anul trecut, pe vremea asta, eram rezervă și acum sunt titular. Pentru mine nu contează ce zic ceilalți. Eu o să muncesc la fel ca până acum și stiu că lucrurile bune vor veni de la sine.

Nu este nicio presiune. De fiecare dată când am jucat cu presiune, m-am descurcat mai bine, iar anul acesta sunt sigur că voi da totul și voi fi mai bun decât anul trecut", a spus Hanca la TV Dolce Sport.

"Hanca este într-o pasă proastă, dar trebuie să își revină. E un jucător cu experiență, trebuie să își gasească ritmul pe care l-a avut anul trecut"Cosmin Contra

4
este nota primită de Hanca în meciul cu Athletic Bilbao

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
nimeni_
nimeni_  •  04 August 2017, 14:38

o petarda

travka
travka  •  04 August 2017, 13:49
Postat de demolarii pe 04 August 2017, 13:35

Sigur fanii lui Dinamo nu-l contesta pe Hanca. Fani lui Dinamo stiu ca nu poti fi la acelasi nivel tot timpu. Cei cu speculatiile privind forma lui Hanca, sunt comentatori de profesie, care transforma orice intr-un comentariu.....Un sfat pentru Hanca, sa nu se multumeasca cu situatia de moment. E titular pentru ca a avut un sezo foarte bun. Dar acum joaca prost. Sa se linisteasca, sa analizeze fe ce? , si sa revina la nivelul de joc aratat sezonul trecut. Cat privesc speculatiile privind utilitatea lui Nistor la centru terenului, au fost destule meciuri cand a fost scos de echipa, dar si cand a tras echipa in jos. Acum acele erori nu mai sunt si Hanca trebuie sa aduca un plus, pentru ca acum nu are ce mai acoperii.....

prietene, nu zic ca nu ai dreptate, dar contra cui a jucat bine sezonul trecut? a prins un meci bun contra Stelei si a dat un gol din penalty? si in rest ati batut si voi Chiajna si Pandurii? :))))) pai asta inseamna sezon bun? sezon bun a avut Stanciu la Steaua, cu calificare europeana, cu 2 goluri contra Sparta Praga, cu meciuri constante in ultimele 3 sezoane,asta al vostru a facut 4 meciuri bune in returul sezonului trecut si gata e mare valoare, asa sunteti voi dinamovistii, la victorie faceti carnaval, bateti si voi odata Botosani si va bateti la titlu, faceti un egal cu Bilbao si deja va gandeati la finala Europa League....cand colo realitatea e departe

danirovl
danirovl  •  04 August 2017, 13:36

Pai prietene , joci ca un jucator plafonat...ca unu de 35 de ani care nu mai are nimic de demonstrat! Pai daca ai avut 1 oferta sau 2 crezi ca ai ajuns fotbalist?!?!joaca in continuare...arata ca poti mult mai mult, si o sa vina oferte si mai bune decat ce ai avut pana acum.Nu zic cu rautate, dar e valabil pt multi jucatori romani....mai ales aia care se intorc sa joace iar in romania...zici ca pt ei e gata fotbalul!!! Cel mai bun exemplu de luat e texeira...omu'respira fotbal la 36 ani.nu mai plangeti ca fata mare dupa prima dragoste! Jucati voi fotbal ca ofertele o sa vina!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close