INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, AZI, 21:45, GSP.RO

Athletic Bilbao - Dinamo // FOTO Gafă de proporții a clubului basc: ce apare pe programul meciului

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 21:07

Dinamo joacă în această seară pe terenul lui Athletic Bilbao, în manșa retur din turul III al preliminariilor Europa League. În tur, cele două echipe au remizat la București, 1-1. 

Organizatorii echipei basce au dat-o în bară înaintea meciului cu echipa alb-roșie: au tipărit programe de meci pe care, în dreptul formației dinamoviste, apărea croatul Antun Palici, cel care nu se mai află la Dinamo din luna iunie. 

După doi ani petrecuți la formația alb-roșie, Antun Palici a părăsit-o pe Dinamo în această vară, nemulțumit de oferta de prelungire înaintată de clubul din "Ștefan cel Mare". Încă nu a semnat cu nimeni.

  • Athletic Bilbao - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 21:45, partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mmvv80
mmvv80  •  04 August 2017, 10:04

croatul e bunicel, surpriza ca nu sare nimeni cu cascaval mai bun dacat zgarcitul de negoita

para.para
para.para  •  04 August 2017, 00:25

Gafă de proporții.

tatutzu
tatutzu  •  03 August 2017, 21:28

O fi un semn :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează