INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Athletic Bilbao - Dinamo // Negoiță s-a întrecut pe sine :O Presa din Spania îl anunță pe căpitanul Borussiei Dortmund în echipa de start a "câinilor"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 18:51

Dinamo se pregătește de meciul retur cu Athletic Bilbao, care se va juca în această seară, de la ora 21:45. Presa din Spania a pregătit avancronica partidei, dar jurnaliștii au făcut o gafă de zile mari când au scris echipa de start a lui Contra.

În primul XI al lui Dinamo se regăsește un "transfer" de ultim moment: fundașul german Marcel Schmelzer, căpitanul Borussiei Dortmund, care este însă așezat de jurnaliștii spanioli la mijlocul terenului :)

Haos total! Presa spaniolă l-a scos de tot din echipă pe Salomao, adevăratul purtător al numărului 20 la Dinamo, iar în locul său a intrat Albin, care în mod normal este "decarul" câinilor. Schmelzer este așezat în spatele vârfului și este considerat purtătorul numărului 10 la Dinamo.

319 meciuri
a jucat Schmelzer pentru prima echipă a lui Dortmund, în toate competițiile, din 2008 până în prezent

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (42)
fangigi
fangigi  •  03 August 2017, 22:14
Postat de randoom_._ pe 03 August 2017, 21:16

***,daca dinamopvistii sunt fraieri si au platit coregrafia in care se vede doar bucuresti(cei de sus nu au ridicat nimic in sus,chiar dinamovistii recunoscand asta),treaba lor. se vede clar doar bucuresti,cei de sus nu au ridicat nimic in sus.

Deci recunosti ca ai vesta si acuma?:)))

randoom_._
randoom_._  •  03 August 2017, 21:16
Postat de stark pe 03 August 2017, 21:10

Care "ati" sarantocule. Ai sindrom post traumatic de cand te-au imbracat dinamovistii in pelerina pana ai dansat ca arlechinul la Palat crezand ca faci coregrafie ca la Sevilla unde CSA Steaua a castigat CCE?

***,daca dinamopvistii sunt fraieri si au platit coregrafia in care se vede doar bucuresti(cei de sus nu au ridicat nimic in sus,chiar dinamovistii recunoscand asta),treaba lor. se vede clar doar bucuresti,cei de sus nu au ridicat nimic in sus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  03 August 2017, 21:13

stiu ca nu esti prea destept,dar Steaua are deja asigurata calificarea in grupe,nu mai are cum sa o piarda. asta este un articol cu dinamo aka rusinea romaniei,asa ca facem misto de dinamo aka rusinea romaniei. dar evident ca in Romania sunt doar stelisti si antistelisti. restu nici nu exista. sa vorbesti de puscariasi si sa nu il vezi pe negoitza. de bine de rau,becali si-a ispasit pedeapsa. negoitza nu. negoitza este puscariasul. el are dosare,nu becali.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează