INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »   ATHLETIC BILBAO - DINAMO, JOI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Athletic Bilbao - Dinamo // Va fi pe teren » Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei s-a refăcut pentru meciul din Europa League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 11:58

După 1-1 în tur, Dinamo și Athletic Bilbao se vor duela joi, de la 21:45, în manșa a doua din turul III al preliminariilor Europa League. Partida va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Pentru meciul de joi, antrenorul Kuko Ziganda este sigur că va putea miza pe Inaki Williams, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Mijlocașul lateral de 23 de ani a jucat pentru naționala sub 21 de ani a Spaniei la Campionatul European și a revenit mai târziu la Bilbao, nejucând în meciul tur.

În weekend, Williams a jucat în amicalul bascilor, 3-0 cu Reus, și va fi pe teren în meciul cu Dinamo, de pe San Mames.

"Da, va juca joi. Dacă nu apare nimic, va fi pe teren. Vom vedea dacă de la început sau dacă va intra pe parcurs. Inaki are multă viață în el. A jucat efervescent și a creat ocazii. Sunt sigur că va marca multe goluri în sezonul acesta. Este un jucător dezechilibrant și dă verticalitate echipei", a spus antrenorul lui Athletic Bilbao, potrivit Mundo Deportivo.

Citește și: Aproape invincibili! Dinamoviștii vor da piept cu o superforță pe San Mames 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
submarina
submarina  •  31 Iulie 2017, 14:26

Dinamo are echipa, dar a avut ghinion la tragerea la sorti. Bafta oricum.

100002473541087
Danut Ognean  •  31 Iulie 2017, 12:59

fortza dinamo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează