INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO 3-0, 4-1 LA GENERAL

ATHLETIC - DINAMO 3-0 // Giani Kiriță, atac devastator: "Asta m-a deranjat la jucători!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 23:41

Fostul dinamovist Giani Kiriță a criticat jocul dinamoviștilor din înfrângerea cu Athletic Bilbao, 0-3, declarându-se dezamăgit de atitudinea jucătorilor lui Cosmin Contra.

"Nu am pus presiune. Meciul ar fi trebuit abordat altfel, să riști, altfel n-ai ce să faci. Atitudinea m-a deranjat. Te duci să riști, asta e cheia! Mai bine să riști decât să schimbi pase degeaba la mijlocul terenului.

Nu vezi o răutate, o alunecare, să mori cu adversarul de gât. Valoarea și-a spus cuvântul, dar măcar să faci ceva, să văd jucătorii jucând cu un anumit nerv. Fotbalul înseamnă atitudine în teren. Punct", a declarat Giani Kiriță, la TV Digi Sport.

" Dinamo trebuie să se regrupeze și să încerce să ia campionatul. Din ce văd, pare că are o echipă foarte bună, în care, cât de cât, s-au făcut investiții, iar lotul pare decent pentru Liga 1"
Giani Kiriță, ex-căpitan Dinamo

Citește aici cronica partidei Athletic Bilbao - Dinamo 3-0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
englezu
englezu  •  04 August 2017, 08:58

Toată lumea uita cel mai important lucru : VALOAREA ! Ai bani multi, aduci jucători valoroși și cu un antrenor bun, faci echipă competitivă ! În rest, parole, parole, parole !

911172995609353
Gica Matei  •  04 August 2017, 08:28

Asa, Giani! Cu cutitul in dinti. Poate si cateva "sanii" cu crampoanele pe tibia adversarului. Sa se simta miros de oase, sa se auda troznind, la fieare atingere a adversarului.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  04 August 2017, 08:03

Cate a luat Dinamo ? Raspuns-3 goluri ! Cum doar atat !!! Vai de Dinamuuuu vostru !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează