INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA, JOI, 22:05, PROTV, TV TELEKOM, GSP

Banii sau eficacitatea? Dică are o mare dilemă înainte de FCSB - Beer Sheva: Alibec sau Gnohere?

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 14:30

FCSB se va duela joi, 2 noiembrie, cu Hapoel Beer Sheva, în etapa a 4-a a grupelor Europa League. Meciul va începe la ora 22:05 și va fi în direct pe TV Telekom și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Pentru partida de joi, antrenorul Nicolae Dică se află într-o poziție dificilă. Din lojă, Gigi Becali a ordonat ca Denis Alibec să fie titular și într-o formă bună. La meci vor asista mai mulți scouteri, care-l vor urmări pe atacant, iar FCSB va primi o ofertă de 11 milioane de euro.

Alibec a revenit în echipă două două meciuri în care nu a făcut parte din lot, a jucat bine cu CSU Craiova și a fost lăudat de MM Stoica și Gigi Becali.

Din teren, Gnohere se cere și el titular. După ce Alibec a fost exclus din lot, francezul a fost cel mai bun stelist. A marcat meci de meci, ajungând la 6 goluri în trei partide, și a fost decisiv în seria de victorii a steliștilor. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează