INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

Basarab Panduru propune un stelist la națională pentru amicalele cu Turcia și Olanda: "A sosit timpul lui, trebuie să fie titular"

"Sfântul" Niță a salvat-o pe FCSB și cu Beer Sheva // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 22:53

Analistul Basarab Panduru crede cu tărie că Florin Niță, cel care a prins o seară fanstică în meciul Beer Sheva - FCSB 1-2, ar trebuie să fie titular în poarta naționalei în cele două meciuri amicale cu Turcia și Olanda. 

"Trebuie să-l bagi în seamă, merită acest lucru. Cred că îl vom vedea în poartă în aceste două amicale care urmează(n.r. - cu Turcia, 9 noiembrie, și Olanda, 14 noiembrie).

S-a descurcat de minune în aceste meciuri europene ale FCSB-ului, apără foarte bine și cred că merită să apere și la națională. A sosit și timpul lui", a declarat Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

Niță a reușit un meci de excepție cu Hapoel, cu trei intervenții care au facilitat victoria roș-albaștrilor. 

Citește AICI cronica partidei Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

clipboard01

Program: 
02.11 Plzen - Lugano /  FCSB - Hapoel Beer Sheva
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  20 Octombrie 2017, 10:05

Ce sa caute gafeorul asta titular la nationala? NICIODATA! Pantilimon, Lung Jr si Tatarusanu care ne-a ingropat cu Franta la Euro si gafa pe banda rulanta la Fiorentina sunt peste Nita

stiinta
stiinta  •  20 Octombrie 2017, 08:16

Este un portar bun, dar nu este încă la nivelul de națională. Greșește foarte mult pe centrări și ieșiri. La multe goluri din cupele europene are o parte din vină.

673474022797724
Simi Bidilean  •  20 Octombrie 2017, 04:35
Postat de Georg Hermann pe 20 Octombrie 2017, 01:30

Cine esti TU Panduru ca nu am auzit de tine. IN acest caz decide D-l Contra cine e la NATIONALA nu panduristii , stelistii sau altii. Ai inteles TU care crezi ca esti fotbalist ?

DACA NU STII CINE ESTE PANDURU ,FII MAI CIVILIZAT . PANDURU A FOST UNUL DINTRE CEI MAI BUNI FUTBOLISTI ROMANI ,DAR TU NU AI DE UNDE SA STII - NU ERAI NASCUT IN ACELE VREMURI .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează