INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OSMANLISPOR - STEAUA 2-0

Becali dă vina pe Reghe pentru înfrângerea cu Osmanlispor: "Nu am avut coloană vertebrală! Nu se va mai greși. De aceea sunt proprietar"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 11:08

Steaua a pierdut în fața celor de la Osmanlispor, 0-2, în primul meci din grupele Europa League.

Gigi Becali a vorbit despre meciul Stelei cu Osmanlispor și a spus că Reghecampf a greșit tactica. Patronul roș-albaștrilor a mai declarat că echipa sa se va califica în primăvara europeană și formația turcă este sub Steaua.

"Am văzut o echipă care nu ne poate bate niciodată în viața asta. Ne vom califica. Această înfrângere s-a întâmplat pentru că s-a întâmplat. Noi trebuia să îi batem din prima repriză. Ei nu puteau să țină mingea. Mingea era la noi.

A greșit și Reghe. El a crezut că joacă 3-4-3, dar juca 5-1-3-1. Eu îmi spun opinia. Nu am avut dirijor la centru și ne-a lipsit coloana vertebrală. M-a deranjat distribuția echipei, nu jucătorii care au fost folosiți. Trebuia să joace cu Aganovici la mijloc, cu Bourceanu, dar el să fie la centru, ca să am coloană vertebrală. Toșca trebuia fundaș stânga și Moke și Tamaș fundași centrali.

Nu se va mai greși, de aceea sunt proprietar. Cât de prost să fii să te uiți 15 ani la fotbal și să nu înveți ceva? Eu nu prost și nici idiot. Când ai inteligență și har înveți și mai repede, chiar mai repede decât specialiștii. Nu ai cum să joci fotbal dacă nu ai coloană vertebrală. Asta am învățat de la Hagi. Trebuie să ai fundași centrali puternici, doi mijlocași puternici și un atacant, care să facă o coloană vertebrală. După aceea construiești.

Aseară mi-a placut de De Amorim și de Popa. Au jucat bine, dar nu aveau un mijlocaș care să îi susțină. Mi-a plăcut și de Bourceanu, dar el e distrugător, nu dirijor", a spus Becali la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
222861004751392
Nacaru Muresan  •  17 Septembrie 2016, 09:28

un om de nimic cu bani ambiti de papagal oare daca nu mai are avera pe care *** hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Septembrie 2016, 19:32

esti prost rau bag igigica,pai tu nu ai luat sigla,nu ai luat atacanti ,fundasi centrali,nu ai facut echipa,ba mai mult ,ti ai umplut buzunarele ,ai vandut crema,si vrei performanta??? nu ai invatat nimic,daca fac 1pct jucatorii astia,e ceva

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Septembrie 2016, 17:37

Doi fundasi etc ,un propietar si un antrenor, aia mai lipseste Stelei.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează