INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ZURICH, 20:00, GSP, PROTV, DOLCE

Becali despre Zurich: "Este o echipă de Divizia B! Sunt 400.000 de euro în joc și îi vreau!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 19:45

Steaua joacă astăzi împotriva lui Zurich de la ora 20:00, în a treia etapă a grupelor Europa League. Vezi aici detalii.

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat duelul cu FC Zurich și a spus că este sigur că echipa roș-albastră se va impune.

"Pentru mine, cel mai important este să ne califcăm în primăvara europeană. Dar sunt în joc 400.000 de euro azi și vreau să iau banii ăștia. Am văzut meciul cu Villarreal și nu vom avea probleme. Acela este meciul reper pentru mine. Zurich e o echipă de Divizia B.

Tamaș a zis că Zurich e favorită? Păi așa spun toți înainte de meci. Sunt diplomați. Mereu zic «jucăm cu o echipă bună. Întâlnim un adversar puternic». Asta este vrăjeala lor.

Știam că Ovidiu Popescu va juca fundaș dreapta. Mi-a zis Reghe de 3-4 zile. Eu i-am zis că «Tu ești antrenor. Trebuie să inventezi ceva». El îmi spune echipa și se consultă cu mine. Eu nu impun nimic. I-am zis să facă ce vrea", a spus Becali la televiziunea DigiSport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează